Minecraft Premium Alma Hatası Acil Yardım Lütfen!!

RPSkyLoNe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba herkeze
direk konuya giriyim çünkü çıldırcam artık.
tam tamına 2,5 senedir bu anı bekliyorum
premium alıcam fakat bütün kart bilgilerimi yazmama rağmen,kartın tarihi geçmemesine rağmen bana bu hatayı veriyor

1. Unable to complete transaction, make sure credit card details are correct and try again. If problem persists please come back and try later.

Artık almak istiyorum şu zımbırtıyı ya kartımdaki bilgilerimi %100 doğru yazdığıma eminim ve tarihinin geçmediğinede eminim.

Lütfen birisi acil yardım etsin bıktım artık cracked cracked nereye kadar.

Takipteyim.
    İyi günler.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşımdada aynı hatayı veriyo.Büyük ihtimalle Türkiye ile sorun yaşıyor firmalar.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Biraz daha bekleyin olmaz ise minecraft ile iletişime geçin.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
İsterseniz MineCraft Support'a bilgilendirici bir yazı yazabilirisniz. İngilizce ve resmi bir şekilde yazmanız gerekebilir. Ayrıca bu link size yardımcı olabilir:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ayrıca şu lik'te MineCraft ile iletişime geçebileceğiniz hesaplar bulunmaktadır:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RPSkyLoNe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yazdığınız yazılar için teşekkürler.fakat beklememe rağmen hala sorun düzelmedi.acaba minecraft satan başka firmalardan mı alsam ?
görüşleriniz nelerdir ?

Hasantu77

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kartındaki para bitmiş olabilir.

iPad cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

KaanKaplan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kartındaki para bitmiş olabilir.

iPad cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
adı üstünde kredi kartı kredi Borç ödemede güvenilir olma durumu * Ödünç alınan veya verilen mal, para * Güven, saygınlık, itibar * Belli bir öğrenimin tamamlanması için öğrencilerden istenen her türlü kuramsal ve uygulamalı çalışmalar göz önünde tutularak, bir yari yil veya bir ögretim yili okutulan herhangi bir dersin, okul programi bütünlügü içindeki degerini nicelik olarak gösteren birim
[İşsizim] :D

RPSkyLoNe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şu an başka bir banka kartı'yla denedim yine olmadı.Lütfen bilen birisi yokmu ya :(