Scplyh l Medieval House l

Catwang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba canlar.
Bugün canım sıkıldı bir medieval house yapayim dedim bunu yapmadan once video izledim tabii ki cünkü hicbir bilgim yoktu.Daha öncedende yaptigim birkaç ev vardi fakat onlar buna göre berbatti bunu yaparken arkadaslarimin herhangi birinden yararlanmadim.Sadece ben birde medieval house'm
o kadar.
Haus'umla Selfieee :)

İyi Forumlar!

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
GüzeL olmuş

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
videolara bakılarak yapılan yapıtları değersiz ve boş uğraş olarak görüyorum. (tabi bir videoda gördüğün ufak bir tasarımı kullanmak ayrı tüm yapıyı birebir yapmak ayrı)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
videolara bakılarak yapılan yapıtları değersiz ve boş uğraş olarak görüyorum. (tabi bir videoda gördüğün ufak bir tasarımı kullanmak ayrı tüm yapıyı birebir yapmak ayrı)
sen bisi ogrenirken tutorial izleyip o kisinin yaptiklarini tekrarlarsin, amac ogrenmekse tekrarlamak bos bir is degildir.

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sen bisi ogrenirken tutorial izleyip o kisinin yaptiklarini tekrarlarsin, amac ogrenmekse tekrarlamak bos bir is degildir.

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
başkalarının yapıtlarının birebir aynısını yaparak bir şey öğrenilebileceğini düşünmüyorum kendine özgü tasarımlar ve yapılar yapsa zamanla kendini daha çok geliştirir

Catwang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
başkalarının yapıtlarının birebir aynısını yaparak bir şey öğrenilebileceğini düşünmüyorum kendine özgü tasarımlar ve yapılar yapsa zamanla kendini daha çok geliştirir
Kardesim sen olayı cokkk yanlış anlamışım. Video izledim evet ama bakarak yapmadım. Hemen videoyu kapatıp mc'a girdim böyle bir şey oldu.[DOUBLEPOST=1402739213,1402739149][/DOUBLEPOST]
Hoşuma gitmedi.

iPad cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Sizinde yaptığınız yapıtlar pek hoş olduğu söylenemez.

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
başkalarından fikir almak çok normal bir davranıştır bunu niye bu kadar büyüttünüz anlamadım. Ben arkandayım devam et :p

Hasantu77

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardesim sen olayı cokkk yanlış anlamışım. Video izledim evet ama bakarak yapmadım. Hemen videoyu kapatıp mc'a girdim böyle bir şey oldu.[DOUBLEPOST=1402739213,1402739149][/DOUBLEPOST]
Sizinde yaptığınız yapıtlar pek hoş olduğu söylenemez.
Ben mimarim süper demedim..

Catwang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben mimarim süper demedim..
Ozaman mimari rütbene göre konus canim :)[DOUBLEPOST=1402742485,1402742422][/DOUBLEPOST]
Bence güzel olmuş ama moblar görüntü kirliliği yapmış.
Yaratıkları kapatabilirdin.
başkalarından fikir almak çok normal bir davranıştır bunu niye bu kadar büyüttünüz anlamadım. Ben arkandayım devam et :p
Tesekkur ediyorum :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Eh işte değişik olmuş.Güzel denilebiliri daha 2, konun olduğuna bakılarak