Arkadaşlar Lütfen Acil Yardım Edin.

enveregemen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim 9999 kişilik bir server im var bayağıda kişi giriyor ama şu anda bakımda. Ben şu özelliği eklemek istiyorum nasıl yapıcam ? Örneğin bir oyuncu server e girdi ve nick i trol diyelim oyuna girince Trol,serverimize hoş geldin VB. şeyler yazmasını istiyorum nasıl yapıcam?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
LegenderyMessage plguini gibi bazı mesaj pluginleri bunu yapıyor. İsternseniz LegenderyMessages plguinni kullanabilirisniz. Mesajı ise config.yml belgesinden ayarlayabilirisniz.

enveregemen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
LegenderyMessage plguini gibi bazı mesaj pluginleri bunu yapıyor. İsternseniz LegenderyMessages plguinni kullanabilirisniz. Mesajı ise config.yml belgesinden ayarlayabilirisniz.
TAMAM TEŞEKKÜRLER ANCAK BEN ŞUNU DEMEK İSTİYORUM OTOMOTİK OLARAK NİCK İ DE YAZICAK NASIL YAPICAZ ÖRNEĞİN ASDASD GİRİNCE MERHABA ASDASD HOŞGELDİN. DİYİCEK BUNUN GİBİ.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
TAMAM TEŞEKKÜRLER ANCAK BEN ŞUNU DEMEK İSTİYORUM OTOMOTİK OLARAK NİCK İ DE YAZICAK NASIL YAPICAZ ÖRNEĞİN ASDASD GİRİNCE MERHABA ASDASD HOŞGELDİN. DİYİCEK BUNUN GİBİ.
Evet bu plugin ile yapılıyor. config.yml belgesinden İnglizce metni Türkçeye çevirebilirisniz. Fakat Türkçe karakterler kullanamazsınız.

enveregemen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet bu plugin ile yapılıyor. config.yml belgesinden İnglizce metni Türkçeye çevirebilirisniz. Fakat Türkçe karakterler kullanamazsınız.[/quoteTEŞEK
Evet bu plugin ile yapılıyor. config.yml belgesinden İnglizce metni Türkçeye çevirebilirisniz. Fakat Türkçe karakterler kullanamazsınız.
TEŞEKKÜRLER. AYRICA SON SORUM :) OTOMOTİK OLARAK ORAYA NİCK İ DE EKLEMESİ İÇİN NE YAPMALIYIZ ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Zaten config belgesine baktığınızda %player_name% değişkenini görebilirisniz. O otomatik olarak ismi yerine koyuyor.