Onun Videolarını İzledim Sadece Chest İçini Düzenlemeye Yaramıyormu ?Inventory Tweaks
Auto-Fill mi tam hatırlamadığım bir özelliği açarak yapılabiliyor ve genelde mod yüklüyken ilk hali açık hali olduğu için farkedilmiyor.Onun Videolarını İzledim Sadece Chest İçini Düzenlemeye Yaramıyormu ?
Tm Denedim Saolasın Videolarda Göstermemiş O Özelliği
Bu Mod Elindeki Kırılıp Yenisini Alınca yenisinin canı gidiyor ama kırmıyor sonra bir chest fln açtığında Canı Geri Geliyor ve kırılan geri dönüyor serverda kazmalarınAuto-Fill mi tam hatırlamadığım bir özelliği açarak yapılabiliyor ve genelde mod yüklüyken ilk hali açık hali olduğu için farkedilmiyor.
İşe yaraması için serverda da bu modun bulunması gerek .Bu Mod Elindeki Kırılıp Yenisini Alınca yenisinin canı gidiyor ama kırmıyor sonra bir chest fln açtığında Canı Geri Geliyor ve kırılan geri dönüyor serverda kazmaların
Modu Skyblockta cobble kasmak için aramıştım ama galiba işe yaramıyacak![]()
Bu Bir Oyuna Id Ekleyen Bir Mod DeğiLki Ayrıca Edvanteri Fln Düzenliyor Chestleri Düzenliyor Sadece item Değiştirmesinde Sorun Oluyor değiştirince Cobbleleri Boşuna Kırıyor Biraz Adım Atınca Fln PickaxeLer Yerine Dönüyor Kırıldıysa Geri Geliyor Yani Bir Bug Gibiİşe yaraması için serverda da bu modun bulunması gerek .
Bug değil.Oyuna zaten ID eklenmiyor artık ama şöyle diyeyim : Şimdi bu moddaki dediğim "All-Fill" komutu serverlar için geçerli değildir büyük ihtimalle.Normal singleplayer direk minecraft olup server olmadığı için rahatlıkla modu kullanabilirsin ama modun da geçerliliğini koruyabildiği bazı şeyler vardır.Bunlarda proxy'lerle sağlanır.(ki bu da moddaki proxy eksikliğini gösterir)Şimdi bu proxy içersindeki singleplayer'da kodlar aktif halde olduğu sürece oyun içerisinde rahatlıkla oynayabilirken server içerisinde geçerli olabilmesi için aynı kodlama desteği sunan forge'un da serverin içinde olması gerek.Böylece mod tamamlayamadığı proxy'leri tamamlayabilir.Bu Bir Oyuna Id Ekleyen Bir Mod DeğiLki Ayrıca Edvanteri Fln Düzenliyor Chestleri Düzenliyor Sadece item Değiştirmesinde Sorun Oluyor değiştirince Cobbleleri Boşuna Kırıyor Biraz Adım Atınca Fln PickaxeLer Yerine Dönüyor Kırıldıysa Geri Geliyor Yani Bir Bug Gibi
Neyse Kaldık Böyle DeseneBug değil.Oyuna zaten ID eklenmiyor artık ama şöyle diyeyim : Şimdi bu moddaki dediğim "All-Fill" komutu serverlar için geçerli değildir büyük ihtimalle.Normal singleplayer direk minecraft olup server olmadığı için rahatlıkla modu kullanabilirsin ama modun da geçerliliğini koruyabildiği bazı şeyler vardır.Bunlarda proxy'lerle sağlanır.(ki bu da moddaki proxy eksikliğini gösterir)Şimdi bu proxy içersindeki singleplayer'da kodlar aktif halde olduğu sürece oyun içerisinde rahatlıkla oynayabilirken server içerisinde geçerli olabilmesi için aynı kodlama desteği sunan forge'un da serverin içinde olması gerek.Böylece mod tamamlayamadığı proxy'leri tamamlayabilir.
Kısaca slot düzenlemeleri gibi otomatik atama da"mc.getMinecraft" komutu yerine "mc.getMinecraft.getServer()" gibi getirilseydi bunlar yaşanmazdı bu kadar basit -,-