LifeTaker_
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Medieval bir yapı çeşididir zatenNasil yani @Glyphl 2-3 Saatte yaptigi yapiti görmedinmi bence çok başarılı.Bu en kötüsü sayilir.Bu arada ev degil Medieval![]()
Medieval bir yapı çeşididir zatenNasil yani @Glyphl 2-3 Saatte yaptigi yapiti görmedinmi bence çok başarılı.Bu en kötüsü sayilir.Bu arada ev degil Medieval![]()
Videolarından anladığım kadarıyla daha çok iç yapı mimarısın senKullandığın blocklar güzel, ama ben üzerinde WS yazan kuleyi sevemedim nedense. Birde ne kadar hızlı build yapıyorsunuz ben bir saatte anca bir kule yaptım(ilk kulem). Çok uyuşuğum herhalde![]()
Aslında iç mimari yapmaya hep üşenirim ama evet, öyle diyorlarVideolarından anladığım kadarıyla daha çok iç yapı mimarısın sen![]()
Aslında iç mimari yapmaya hep üşenirim ama evet, öyle diyorlar![]()
Sunucuya gelKuleler konusunda eksiklerin var. Giriş ise kaleye uymamış. Ama hoşBeğendim.
Vs DegilMedieval bir yapı çeşididir zatenMedieval ev, kale, kasaba, sur, şato vs. gibi. Yapıya gelecek olursak da Bu seferki diğerlerine nazaran kat be kat daha güzel olmuş
Ancak şu WS yazısına takıldım kaldım ben VS olacak o
Harfler de güzel olmamış oradaki. Aslında ayrı ayrı incelediğimizde çok hatası olan bir yapı ama birleştirilince ortaya güzel şeyler çıkmış
![]()
TeşekkürlerKullandığın blocklar güzel, ama ben üzerinde WS yazan kuleyi sevemedim nedense. Birde ne kadar hızlı build yapıyorsunuz ben bir saatte anca bir kule yaptım(ilk kulem). Çok uyuşuğum herhalde![]()
Bunu senden duymak çok hoş..Kuleler konusunda eksiklerin var. Giriş ise kaleye uymamış. Ama hoşBeğendim.
TeşekkürlerBravo Güzel Olmuş
Sayıları arttı bunlarınTeşekkürler[DOUBLEPOST=1402845995,1402844979][/DOUBLEPOST]---Konu DIŞI----Bilgilendirme-----
@Hasantu77 Arkadaşımız biliyorsunuzki server'ima olan alimlara başvurdu.Ben bu arkadaşı aldım server'a serverdan cikti hamachiden;
Abi sana ben resimleri atsam olurmu dedi,bende tamam olur dedim.Neyse resimleri atti.Bende bunlarin alinti oldugunu farkedince lütfen atma atma dedi hatta bununla ilgili bir görüntü;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bahsettigim Resimler Bu.
![]()
Sizden istegimiz böyle insanlara kanmamalısınız.Buda arkadaşa bir ders olsun dedigim gibi bu sadece bir bilgilendirmedir. Bende MinePaxs diye bir serverin alimlarini görüntülerken gördüm Droshe bu arkadasin paylastigi şeyler alinti gibi yorumlar sarfetmişti benimde öyle aklıma geldi.
Buradan @Droshe arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Haklısın bilgilendirmek gerek insanları.Sayıları arttı bunların![]()
Benim Onceki Grubumada Başvurmuştu, Droshe Saolsun Alıntı Yaptıgını Gosterdi, Gruptan Yolladım BendeTeşekkürler[DOUBLEPOST=1402845995,1402844979][/DOUBLEPOST]---Konu DIŞI----Bilgilendirme-----
@Hasantu77 Arkadaşımız biliyorsunuzki server'ima olan alimlara başvurdu.Ben bu arkadaşı aldım server'a serverdan cikti hamachiden;
Abi sana ben resimleri atsam olurmu dedi,bende tamam olur dedim.Neyse resimleri atti.Bende bunlarin alinti oldugunu farkedince lütfen atma atma dedi hatta bununla ilgili bir görüntü;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bahsettigim Resimler Bu.
![]()
Sizden istegimiz böyle insanlara kanmamalısınız.Buda arkadaşa bir ders olsun dedigim gibi bu sadece bir bilgilendirmedir. Bende MinePaxs diye bir serverin alimlarini görüntülerken gördüm Droshe bu arkadasin paylastigi şeyler alinti gibi yorumlar sarfetmişti benimde öyle aklıma geldi.
Buradan @Droshe arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Evet dikkatli olmamiz gerek bir grup gelişmek istiyorsa alintici bulundurmamali.Benim Onceki Grubumada Başvurmuştu, Droshe Saolsun Alıntı Yaptıgını Gosterdi, Gruptan Yolladım Bende![]()
Örnek olarak MinePaxs verebiliriz @NovaEdge PMC top indirmede baştaEvet dikkatli olmamiz gerek bir grup gelişmek istiyorsa alintici bulundurmamali.