Big King (Ev)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
haha çok komikti Cehenneme mi Cennete mi he ? hala hala ya :D
Bak kardeş önünde 2 seçenek var 1)Buildi bırak ve toz ol! 2)çalışmaya devam et video izle yeni teknikler kap bende ilk başladığım zamanlar böyleydim şimdi katlarca iyiyim ilk buildim ile son buildimi karşılaştırsam agzin açik kalir :) çok gereksiz desenlere kaçmişsın bu arada

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak kardeş önünde 2 seçenek var 1)Buildi bırak ve toz ol! 2)çalışmaya devam et video izle yeni teknikler kap bende ilk başladığım zamanlar böyleydim şimdi katlarca iyiyim ilk buildim ile son buildimi karşılaştırsam agzin açik kalir :) çok gereksiz desenlere kaçmişsın bu arada
örnek ver

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
hayır hayır o değil yani ne gibi hatalrım var
ya evin kare olması, başta evin içinde ahır olması eğer ahır istiyosan evin dışına yap. Zaten o çatı ne öyle birde yani ev içini odalara ayırcaksan yaşadığın evdeki gibi bi krokisini çiz sonra yap :)

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya evin kare olması, başta evin içinde ahır olması eğer ahır istiyosan evin dışına yap. Zaten o çatı ne öyle birde yani ev içini odalara ayırcaksan yaşadığın evdeki gibi bi krokisini çiz sonra yap :)
1- evin içinde ahır yok arka bahçede var
2- çatıyı bilerek öyle yaptım kardan adamlar ölmesin diye
3- sen indirdin mi indirmeden mi konuşuyorsun evin içi odalara ayrık zaten ör: wc odası var