Mine-İmator İlk Çalışmam ---> Gelişmem İçin Yorumlara Muhtacım :)

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar forumun her bölümüne bulaştığım gibi buraya da bulaşıyorum :D Mine-imator programını ilk defa kullanarak bir çalışma yaptım.Takdire şayan olmasa da daha sonraki çalışmalarımı bu temel üzerinden devam ettirip kendimi geliştirmeyi umuyorum bu yaptığım çalışmayi sizlerle paylaşacağım bana hatalarımı söylerseniz gelişmem daha kısa sürer şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

M

MUHDE

Ziyaretçi
Güzel küçük hatalar dışında atın bacakları fazla bükük vede üstündeki kişi oturuyormuş gibi deilde hafif havada gözüküyor

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oneri ve gorusleriniz icin tesekurler

GT-S5360 cihazımdan gönderildi

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş , valla bende var ama bi türlü doğru düzgün kullanamıyorm , bir çeşit öğretmen arıyorm :D

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen benim öğretmenim olursun diiimii :D . Eğer bi yarım saatlik boşun varsa skypetan biraz bana bir şeyler yapmamı söyle ben yaparak geliştireyim .!?
Konuda belirttigim gibi yeniyim fakat belki beraber gelisebiliriz su an musait deilim ama tek calismayi da seviyorum O:-)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuda belirttigim gibi yeniyim fakat beraber gelisebiliriz su an musait deilim telefondayim

Eğer skype ını verebilirsen ver , yoksa başka türlü de konusabiliriz. Müsait olduğunda deneriz bir şeyler ^^,
ve eğer vereceksen skypeını özelden ver :)

İyi geceler.
[Artık bu konudan bildirim gelmiycek bana , bay :D]