Lütfen Bakın ! Technic Launcher Hatası :(

KaanKaplan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba sorun şu Premium hesabım var technic platform indirdim kullanıcı adı ve şifreyi yazınca Invalid Credentials. invalid username or password
yazıyor sorun ne hepsini doğru giriyorum
[DOUBLEPOST=1402690799,1402690684][/DOUBLEPOST]+

KaanKaplan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ayrıca technic platforma üyeliğim var[DOUBLEPOST=1402690982,1402690948][/DOUBLEPOST]
Windows XP detected :D

Bilgilerini doğru girdiğinden emin ol.
:D bi kurtulamadım xpden :D[DOUBLEPOST=1402691631][/DOUBLEPOST]olmuyo ya herşeyi denedim e-maille herşeyle yokmu bilen[DOUBLEPOST=1402692282][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1402692316][/DOUBLEPOST]f

KaanKaplan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
cevaplar için sağolun sorun şuymuş mojang technic packle ortaklığı bozduğu için updateler düzgün olmuyormuş username yerine e mail istiyormuş

-KONU KİLİT-

Heracles

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aslında o hata banada oluyordu halada oluyor kaankaplan
cevaplar için sağolun sorun şuymuş mojang technic packle ortaklığı bozduğu için updateler düzgün olmuyormuş username yerine e mail istiyormuş

-KONU KİLİT-
banada oldu bu hata bend burayi buldum belki çözüm vardi diye ama yokmus ben herzmn premiumu giriyordum şimdi bi sorun çikmiş giremiorum emailimide girdim ama girmiyor ayni şeyi diyor what

Yokeden1600

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
aslında o hata banada oluyordu halada oluyor kaankaplan

banada oldu bu hata bend burayi buldum belki çözüm vardi diye ama yokmus ben herzmn premiumu giriyordum şimdi bi sorun çikmiş giremiorum emailimide girdim ama girmiyor ayni şeyi diyor what
bendede oluyo yeniden yüklicem şimdi