Ataberk1880
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Malesef. Zaten çok kolay. .jar'ı Winrar ile açın içinde zaten messages_tr belgesini göreceksinizdir.Böyle Olmayacak Skype Varmi![]()
Malesef. Zaten çok kolay. .jar'ı Winrar ile açın içinde zaten messages_tr belgesini göreceksinizdir.Böyle Olmayacak Skype Varmi![]()
Tamam Teşekür Ederim YaptimMalesef. Zaten çok kolay. .jar'ı Winrar ile açın içinde zaten messages_tr belgesini göreceksinizdir.
Ne demek bir beğeni yeterTamam Teşekür Ederim YaptimYardimlarin İcin COOOOOOOOOOOOOOK Sağol
TamamNe demek bir beğeni yeterBaşka sorularınız olursa forum üzerinden elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
Pluginer olacaksan ben Essentials, GroupManager ve Wg Flag'leri ile ilgi bir rehebr yazdım onu okuman senin işine yaracaktır:TamamSayende Pluginerlik Konusunda 1 Adim Daha İlerledim
Teşekür Ederim Ama , Benim Tek Sorunum Essentials ile Onuda Çözeceğim Bu Rehberin SayesindePluginer olacaksan ben Essentials, GroupManager ve Wg Flag'leri ile ilgi bir rehebr yazdım onu okuman senin işine yaracaktır:
https://forum.gamer.com.tr/konu/det...ials-signs-ve-worldguard-flags-rehberi.71346/