Bukkit Spawn Point

ejder27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bukkit aracılığıyla sunucu kuruyorum. (Sunucu türlerinden pek anlamam ama Market, Meslek, Minioyun, Arsa vb. Şeyler olan bir sunucu.) Spawn Point ayarlayınca sadece öldüğünde oradan başlıyor. Ben sunucudan her çıkıp girdiğinde ordan başlamasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Ayrıca sunucuda bir odada doğup /login (sunucuya giriş) yaptıktan sonra başka biryere ışınlanma yapabilirmiyim? Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler... :)[DOUBLEPOST=1402759778,1402735539][/DOUBLEPOST]Biri Yardım Etsin Lütfen Ya :([DOUBLEPOST=1402927297][/DOUBLEPOST]2 Gün oldu bir yardım etseniz? :(

ejder27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O değilde şu mesleği hangi pluginle yaptın ? Teşekkürler.
henüz meslek yapmadım ama yapacağım. Şu anda sunucunun ana maddeleriyle uğraşıyorum lobiyi tasarladım ve bazı plugin leri düzenledim şunu bir halledebilsem ondan sonra market yapacağım sonrada tabii ki minioyunlar ve diğer şeyler. Ama meslek plugini arıyorsan Jobs adlı bir plugin var belki işine yarar:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ejder27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler işe yaradı başlangıçta spawn point den başlıyor ama giriş yapınca kaldığı yerden devam ediyor ben giriş yapınca belirli bir noktaya ışınlanmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman şunu ayarlayın:
ForceSpawnLocOnJoinEnabled: true

Sonra şuradan spawn point için öncelikleri ayarlayın:
Bu kısmı kendinize göre ayarlayın:
spawnPriority: authme,essentials,multiverse,default

Bunu yaptığınızda sunucuya giriş yapanlar giriş yaptıktan sonra spawna giderler.

ejder27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
'spawnPriority:' kısmı AuthMe nin config.yml dosyası içerisinde yok bunu kendim mi oluşturacağım yoksa başka bir yerdemi? Ayrıca kendinize göre derken neyi kastediyorsun? :olgun:

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
'spawnPriority:' kısmı AuthMe nin config.yml dosyası içerisinde yok bunu kendim mi oluşturacağım yoksa başka bir yerdemi? Ayrıca kendinize göre derken neyi kastediyorsun? :olgun:
Merhaba.
Essentials yüklü ise /setspawn komutu ile yapabilirsiniz.
Oyuncu oyuna girdiğinde direkt olarak lobiye ışınlamak gibi bir şey istiyorsanız JoinCommands pluginine bakın. /server lobi komutu ile yapabilirsiniz.
yada direkt olarak spawna ışınlansın diyorsanız yine JoinCommands plugini ile /spawn komutu ayarlayın. PM'den her konu hakkında yardımcı olabilirim.

ejder27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler. Yalnız bu JoinCommands plugini AuthMe ile çalışırmı? Çünkü ben başta da dediğim gibi hem sunucuya girdiğinde belirli bir noktadan başlamasını, hemde (AuthMe ile) kullanıcı girişi yaptıktan sonra belirli bir yere ışınlanmasını istiyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Teşekkürler. Yalnız bu JoinCommands plugini AuthMe ile çalışırmı? Çünkü ben başta da dediğim gibi hem sunucuya girdiğinde belirli bir noktadan başlamasını, hemde (AuthMe ile) kullanıcı girişi yaptıktan sonra belirli bir yere ışınlanmasını istiyorum.
O zaman bilemeyeceğim. NavaGaming'in bir videosu vardı. Hemen bakayım.
[DOUBLEPOST=1402994588,1402994415][/DOUBLEPOST]Galiba giriş yapmadan otomatik olarak yazıyor. Siz de /spawn olarak ayarlayabilirsiniz. Olmaz ise AuthMe'nizi upload ederseniz ayarlamaya çalışırım.