Arkadaşlar zahmet edip okursanız sevinirim LÜTFENN!!!

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Acaba mcafee nin full sürümünü kullandınız mı? Kullandıysanız nesinden şikayetçisiniz?
Çoğu virüsü yakalayamıyor. Kendi firewallını kullandırtmayı zorunlu kılıyor. Kapatınca da Windows'un firewall'ını aktifleştiremiyorsunuz.

M

MUHDE

Ziyaretçi
İyi sallayın :(
En iyi 2 anti virüs şu şekilde sıralanabilir.

1- Eset
2- Avira

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Eset in paralı versiyonunu denedinmi ? rundll32 yani internet paketleriyle bir program oynasa bile direk virüs olarak sayıyor
Evet. Daha önce 2 yıllık lisans almıştım 39 tlye.[DOUBLEPOST=1402952916,1402952762][/DOUBLEPOST]
Ben Norton tavsiye ediyorum.
Ben de Norton tarafındayım.
Ekleme:
Kaspersky da iyidir. Daha önce kullandım. Ama çok bellek yiyor ve işlemci kullanımı fazla.
Ama işini yapıyor.

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda gördüğüm en dandik antivirüsler:
1. AVG
2. McAfee
3. Eset Nod32[DOUBLEPOST=1402940987,1402940494][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Görünen o ki oyunu herkesten önce oynamak ve bunun için para harcamak istemeyen şanssız korsanlara Watch Dogs fena halde pahalıya mâl oluyor. Söz konusu virüsün adı winlogin.exe. Fakat bu dosya, gerçek bir
dosyası olan winlogon.exe ile karıştırılmamalı. Virüsün bulunduğu konum ise C:\Users\[Kullanıcı Adınız]\AppData\Roaming\OaPja\ olarak belirtilmekte. Burada winlogin.exe ve ltc.exe adında iki mining uygulaması bulunuyor ve bu
çalıştığında işlemci kullanımı normalin üstüne çıkıyor.

Virüsten kurtulmak için Görev Yöneticisi’ni açıp söz konusu işlemleri sonlandırmak ve dosyaları da silmek yeterli. Yine de bilgisayarınızda Norton veya Kaspersky Internet Security gibi ücretli bir güvenlik yazılımı bulundurmanızı ve korsan oyunlardan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

Esetin paralı sürümü var onunla tarattım bir şey yok birde dediğiniz yolu [C:\Users\[Kullanıcı Adınız]\AppData\Roaming\OaPja\ ] izledim ve OaPja dosyasına rastlamadım.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Esetin paralı sürümü var onunla tarattım bir şey yok birde dediğiniz yolu [C:\Users\[Kullanıcı Adınız]\AppData\Roaming\OaPja\ ] izledim ve OaPja dosyasına rastlamadım.
Ben Eset'e kötü dedim zaten.
Bir de gizli dosyaları göster yaptınız mı?