Bilgisyara internet bağlamak istiyoruz ltfn yrdm idiiinnnnn

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pc ye internet bağlamak istiyorum daha doğrusu baglattirmak ama ec telefonu almak gibi bi niyetimiz yok alternatif internet yolu varmı bildiginiz ?
Yardım edenin vericem şukusunu

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yalın İnternet Var

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ADSL nedir? ADSL ile hangi avantajlar sunulur?
Asymmetric Digital Subscriber Line sözcüklerinin baş harflerinden oluşan ADSL (Asimetrik Sayısal Abone Hattı), mevcut telefonlar için kullanılan bakır teller üzerinden yüksek hızlı veri, ses ve görüntü iletişimini aynı anda sağlayabilen bir modem teknolojisidir. TTNET, ADSL ile internet kullanıcılarına aşağıdaki faydaları sağlıyor;

• Yüksek Hızda Kesintisiz İnternet Erişimi

ADSL internet kullanıcılarına minimum (1 Mbps)

Maksimum 16384 Kbps (16 Mbps) arasında mevcut paketlerde alternatif hız seçenekleri sunar,

• 24 Saat Kesintisiz Bağlantı

ADSL, İnternet kullanıcılarına sürekli bağlantı olanağı sağlar.

• Aynı Telefon Hattı Üzerinden İnternet ve Konuşma

ADSL, İnternet kullanıcılarına aynı telefon hattı üzerinden ikinci bir telefon hattına gerek kalmadan aynı anda İnternet erişimi ve telefonda konuşma olanağı sağlar.

• Size Özel Hat

ADSL kullanıcıları kendilerine ayrılmış olan özel bant genişliğini kullanırlar. İnternete erişirken telefon hattının meşgul olması gibi bir durum söz konusu olmaz.

• Sayısal Teknoloji

ADSL, İnternet kullanıcılarına sayısal teknolojinin sağladığı tüm olanakları sunar. İnternete bağlanamama ve kesinti gibi durumlar ortadan kalkar. Sayısal teknoloji farkıyla İnternet üzerinden eş zamanlı ses ve görüntü aktarımına olanak sağlar.

• 7 gün 24 saat Müşteri Hizmetleri desteği

7 gün 24 saat 444 0 375'ten TTNET Müşteri Hizmetleri desteği sağlanmaktadır.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Türkiye'de diğilim Azerbaycandayim burda yalın internet varmı yokmu bilmiyorum yalın internet ne onuda bilmiyorum bana ev telefonu gerektirmeyen youtube ve mimecraft online kullanacağım hıda internet lazım :apantolon:lav:

M

MUHDE

Ziyaretçi
Ben Türkiye'de diğilim Azerbaycandayim burda yalın internet varmı yokmu bilmiyorum yalın internet ne onuda bilmiyorum bana ev telefonu gerektirmeyen youtube ve mimecraft online kullanacağım hıda internet lazım :apantolon:lav:
Vardır ordada biraz araştırın.

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
telefonun android ise usb internet paylaşım var telefonunu network olarak görüyor ve otomatik bağlanıyor . . . en basiti bu

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Buraya Nasıl Girdin?[DOUBLEPOST=1403075597,1403075179][/DOUBLEPOST]
telefonun android ise usb internet paylaşım var telefonunu network olarak görüyor ve otomatik bağlanıyor . . . en basiti bu
USB'ye Gerek Yok. Samsungun Yeni Telefonlarında Telefonunu Hotspot Olarak Kullanabilirsin.

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buraya Nasıl Girdin?[DOUBLEPOST=1403075597,1403075179][/DOUBLEPOST]
USB'ye Gerek Yok. Samsungun Yeni Telefonlarında Telefonunu Hotspot Olarak Kullanabilirsin.
ona bakarsan s5830 da da var ben bilmediğimden değil basit yoldan wifi olmayabilir diye söyledim :S