Aklıniza Gelen Küfürleri Özel mesaj veya mail olarak Atin Kufur Sansuru Eklentim için Lazim.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Sunuculari Gezdiğimde Çoğu sunucuda Sohbetin Kufurlerle Dolup Taştiğini göruyorum Bunun için Harakete Geçtim ve Kufurleri %90 Oraninda Engelleyen bir eklenti yazmaya karar verdim.
şu an eklentinin %50 si bitti Aklima Gelen Tum küfürleri Engelledim Fakat İllaki Aklima Gelmeyenlerde Vardir
Akliniza Gelen Kufurleri mail adresine Veya Özel Mesaj Olarak Atarsaniz Sevinirim Konu Altina Yazilan Kufurler Kullanilmiyacak Ve Rapor Edilecektir!
Mail Adresim : [email protected]
Not: Paylaştiğiniz Ve Katkida Bulunduğunuz zaman Eklenti Ye Adinizi Ve Paylaştiğiniz Daha önce Yazilmamiş Kufurlerin adetini yazacağim mesela:
Djyee:10,Ali:1,ayşe:4 Gibisinden

Kulanmadiğim Kufurleri Söyleyerek Yardim Edenler!
Mail Atarak:
Berke Gönültaş: 1
-----------
Özel Mesaj ile:
MinerKaan_: 2
SARI_BUCUR: 2
-------
Diyer:
djyee: 37

Son düzenleme:

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.böyle düşünmen iyi
2.lag olmazmı :D
Yok Olmaz Kendi Sunucumdada Kullanacağim.[DOUBLEPOST=1403029915,1403028738][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Kufur Paylaşiminda Bulunarak Eklentiye Fayda Sağlayanlar :
Yardim Edenlere Teşşekkurler Hiç merak etmeyin eklentinin 1 komutunda Bu isimlere Yervereceğim Emeğe Saygi Sonsuza Kadar !

Mail Atarak:
-----------
Özel Mesaj ile:
-------
Diyer:

Not: eklentinin 2 hafta içinde bitmesini planliyorum.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yok Olmaz Kendi Sunucumdada Kullanacağim.[DOUBLEPOST=1403029915,1403028738][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Kufur Paylaşiminda Bulunarak Eklentiye Fayda Sağlayanlar :
Yardim Edenlere Teşşekkurler Hiç merak etmeyin eklentinin 1 komutunda Bu isimlere Yervereceğim Emeğe Saygi Sonsuza Kadar !

Mail Atarak:
-----------
Özel Mesaj ile:
-------
Diyer:

Not: eklentinin 2 hafta içinde bitmesini planliyorum.
hangi küfürleri söyledim ÖM den atarmısın