**********e Güven Olmaz

Fatihözkn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Fatih Özkan sizinle daha önceden gift kodların dağıttıldığı ********** vlogun da başıma gelen bir şey anlatıcağım: bir kodu ben kapmıştım ve ve çok mutluydum ama hesabım 2-3 ay sonra kapatıldı ve leafgamin destek bölümüne bunu yazdım ve bana sorun bizle ilgili değil mojangın kendi sitesine şikayette bulunacaksınız dediler ve ben bunu araştırdım ve öğrendim ki minecraftın kendi sitesinden alımayan gift kodlarla açılan hesaplar kapatılıyormuş bunu yaşayan çok kişi var ve ben bunu doğukan abiye söyledim ve görüldü yazısı çıktı ama cevap vermedi sonra ona görüldü yazısı çıktı diyerek bir mesaj daha attım ve bana dediki görüldü yazıyor ama cevap vermek zorunda değilim dedi sornra ona tekrar mesaj attım vecevap vermedi ona dedimki kendini sovunman gerekirken cevap vermiyosun sonra her mesaj atışımda bu yazı çıktı "Mesaj, alıcının veya senin gizlilik ayarlarından dolayı gönderilemiyor." Arkadaşlar bu gerçek bir olay lütfen paylaşalım **********e güven olmaz.

HeroPlayz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Mesaj, alıcının veya senin gizlilik ayarlarından dolayı gönderilemiyor."
Engellemiş olabilir.Engellediyse sohbetin üstünde bu konuşmaya cevap yazamazsın olmalı.

Ayrıca kanal kapandı tekrar kuruldu.Battı yani **********.İzlerdim kendilerini hatta onlarla MC'ye başlamıştım.
Edit: açılmış ya la

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
"Mesaj, alıcının veya senin gizlilik ayarlarından dolayı gönderilemiyor."
Engellemiş olabilir.Engellediyse sohbetin üstünde bu konuşmaya cevap yazamazsın olmalı.

Ayrıca kanal kapandı tekrar kuruldu.Battı yani **********.İzlerdim kendilerini hatta onlarla MC'ye başlamıştım.
Edit: açılmış ya la
Demiş arkadaş bende buna uygun yazdım :D