Big King (Ev)

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Haritaları Survival Harıtasına Yapıp Bize Sunsanız Daha Güzel Olur Survival Oynamayı Seviyoruz Nasıl Olsa Sizde Bi Ev Yanına Ahır Tarla Gerekeç Herşeyi Koyarsanız Çok Müthiş bir şey Çıkar Ama Çatının Düz Olması Kötü Olmuş Fikrimi Bi Değerlendirmenizi Sölerim Umarım Daha Güzel Çalışmalar İle Bizi Karşılarsınız :)

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet yeni bir ev yapacağım demek o kadar beğenmediniz. böyle normal yapı evleri oluyor ya onlar gibi yapacağım.
BİR KALE YAPTIM BİRAZ SONRA KONU AÇIP YAYINLAYACAĞIM

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet yeni bir ev yapacağım demek o kadar beğenmediniz. böyle normal yapı evleri oluyor ya onlar gibi yapacağım.
BİR KALE YAPTIM BİRAZ SONRA KONU AÇIP YAYINLAYACAĞIM
sana tavsiyem o kaleyide paylasma yani bu kadar abartili seyler yapmak zorunda degilsin benim ilk yapilarim odundan degiaik degisik evlerdi yanar diye icine torch koymaya korkardim :)

S4'ten Gönderdim loo ^^

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana tavsiyem o kaleyide paylasma yani bu kadar abartili seyler yapmak zorunda degilsin benim ilk yapilarim odundan degiaik degisik evlerdi yanar diye icine torch koymaya korkardim :)

S4'ten Gönderdim loo ^^
hayır bu yapım güzel beğeniceksiniz biliyorum. bitek içi güzel olmayabilir içindeki yapılar fakat dıştan kale güzel içinde yapılar var o kadar