- En iyi cevaplar
- 0
Görsün <.< . Ben artk kendi tarafımdayım. Sizin oyununuza göre oynayacağımÇabuk sil onu Bestia görmesinBenimle ilgili olmadığı için bir şey demiyorum ben ^.^
Görsün <.< . Ben artk kendi tarafımdayım. Sizin oyununuza göre oynayacağımÇabuk sil onu Bestia görmesinBenimle ilgili olmadığı için bir şey demiyorum ben ^.^
Resmindeki adam bunu diyormuş gibi hayal ettim ve kahkahalar.Noliyir burda ule az susun patlatırım topunuzu gidin başka yerde oynayın
Aklıma geldi buraya yazacaktım sn kuralına denk geldi unuttum vallaResmindeki adam bunu diyormuş gibi hayal ettim ve kahkahalar.![]()
![]()
Ben sana sataşmıyorum. En başta şaka yaptım olay büyüdü büyüdü buraya geldi. Çok istiyorsan Tatlı tatlı bende sokabilirim. Ben havalı havalı konussaydım sen burda bana mesaj yazamazdın. Çok biliyormuş gibi konusma. Istesem ban yiyecek tartısma çıkarabilirim benim için sorun değil yeterki iste.Neyine susucam ben senin? Geliyon burada artistlik yapıyon hava atmaya çalışıyon laf yiyon yiyon sonrada gelip havalı şeyler yazıp gidiyon. Senin sorunun ne?
Neden gelip burda bana sataşıyon?
Ben sana sataşmıyorum. En başta şaka yaptım olay büyüdü büyüdü buraya geldi. Çok istiyorsan Tatlı tatlı bende sokabilirim. Ben havalı havalı konussaydım sen burda bana mesaj yazamazdın. Çok biliyormuş gibi konusma. Istesem ban yiyecek tartısma çıkarabilirim benim için sorun değil yeterki iste.
Sana ne oluyo la?Bi Zahmet yani!!!!!!!!!!!!!!!
3 sayfadır tartışıyonuz.Başka ne olabilir? Birde konu başlığında ''Beni tanıyın sonra kendinizi tanıtınSana ne oluyo la?![]()
Bestia sen bi' gif cak suna![]()