arkadaslar bazi sorunlardan dolayi pcye format atacagim
ben bilgisayar win8 orjinal isletim sistemi olarak aldim ve bunu win8.1e yükselttim şimdi ben bu bilgisayari nasil sifirlarim(formatlarim)
sorunum su elimdegi orjinal serial 20 haneli(win8 e ait) ama suanki win8.1in seri numarasi 25 haneli bundan dolayi bu siteyi kullanamiyorum

elimde win8 ürün kurtarma cd si var yanliz buda windows.old dosyasi olusturuyor buda istemedigim birsey
sorunu biraz uzun anlattim umarim okursunuz şimdiden teşekkürler[DOUBLEPOST=1403111689,1403028280][/DOUBLEPOST]güncel
ben bilgisayar win8 orjinal isletim sistemi olarak aldim ve bunu win8.1e yükselttim şimdi ben bu bilgisayari nasil sifirlarim(formatlarim)
sorunum su elimdegi orjinal serial 20 haneli(win8 e ait) ama suanki win8.1in seri numarasi 25 haneli bundan dolayi bu siteyi kullanamiyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
kendi orjinal seri numaramla nasil win8 kurabilirim, ondan 8.1e yükseltmek kolay elimde win8 ürün kurtarma cd si var yanliz buda windows.old dosyasi olusturuyor buda istemedigim birsey
sorunu biraz uzun anlattim umarim okursunuz şimdiden teşekkürler[DOUBLEPOST=1403111689,1403028280][/DOUBLEPOST]güncel