Mod yükleyemiyorum

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşalr programla kurulan sheder mod ındırdım olmadı dosyayla yüklenen bazı modlar indirdim onlardada bin klasorum yok nasıl çözücem bu sorunu

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir şey isteyeceğim. Ben Shaders Mod kurduğumda etraf sararıyor, yapraklar dalgalanıyor fakat gölgeler oluşmuyor. Bir bilgin var mı? :/

Options bölümünde farklı farklı shader lar var her biri fraklı effekt yapıyor sana en uygunu ne ise onu seç hamgi saheder hangi effecti yaptığını bilmiyorum o yüzden tek tek kendin seçmelisin .

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Options bölümünde farklı farklı shader lar var her biri fraklı effekt yapıyor sana en uygunu ne ise onu seç hamgi saheder hangi effecti yaptığını bilmiyorum o yüzden tek tek kendin seçmelisin .
Biliyorum Shader Packlarim var fakat birçok Shader Pack denedim sorun aynı maalesef. Yine de teşekkür ederim :(

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu tarz konuları pek iyi bilmiyorum sitesine girdim birsürü 1.7.2 için çıkıyor hangisini veya hangilerini indireceğim?

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tabi orası doğruda normal mc yi kastırdıgı dogrumu ornek vermek gerekırse serverde oynarken 3minecraft açık oldugunda tam kasma sınırında oluryor ama kasmıyor