Zetoxchild l Medieval Castle l RoninBT'icin

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaş,
Ben ZetoxChild (Burak Keser) Bugün sizlere, Ronin Build Team adına yapmış olduğum ve serverde kullanacağım Bir kaleyi göstericeğim.Yapımı 2-2,5 saat kadar sürmüştür.2,5'un 0,5 i Çevre düzenlemesi ,başka bir 0,5 i planı,geri kalan 1,5 saati Yapımı sürmüştür.Ara ara molalar vererek bitirdim bu kaleyi.Sayfanın Sonundaysa Bu yazın ortası gibi açılacak olan ZetoxCraft'ın Spawnından sadece 1 kareciği göstericem :lol:.Ve fazla uzatmak istemiyorum. Bir de Beni gaza getirdiği için Bir kaç ''Adı lazım değil '' Arkadaşlara Teşekkür Ederim.
Yapımından Kareler:

Kalenin ve içindeki Şatonun Yapımı bittikten sonra Çevre düzenlemesi ve Süsleme yaptım.En son Hali böyle oldu :lol::

Kale Bukadardı :lol: Sırada ZetoxCraft'ın Spawnından Acayip küçük karede :lol:. Buyrun :lol::

Çok küçük bir kısmı:lol:.
Bu arada neden Texture Kullanıyorsun Server İçin yapıyorsunda demeyin.Serverin Texturesi olucak. :lol::p
''Anca Shaderle Çekersin '' :p Demeyin lütfen güzel gözüküyor. :D
Ronin BT Yorumlarınızı bekliyorum.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resimlerde ğek ayrıntı gözükmüyor acaba oradaki evlerden bir tanesini çekip atabilir misiniz :)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten atarsam büyüsü kalkar. :D açılınca görürsün :lol: Kaleye yorumun ne ? )orası nasıl desem yüzde 1 i Mapın. başlangıç köyü oldugu için evler küçük giddikce büyücek.) Kalenin ayrıntıları gözüküyor 4. Fotoğrafta.[DOUBLEPOST=1403184063,1403184028][/DOUBLEPOST]Bu arada gördügün gibi uzaklarda daha çok şato var onları koymadım koymıcamda açılınca :lol:

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumu karıştırınca sonucunda böyle bi Soğuk teşekkürler dedim :D

Alıntıysa bozuluyım Zetoxman Yanımdaydı :D Namıdeğer kurcum :D

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir de yapım aşamaları var :D alıntı demeyin artık :lol: .İnterntte ara Bul yeminle Builderliği bırakıcam ? (Glyphl)[DOUBLEPOST=1403185146,1403185076][/DOUBLEPOST]İçinide yapıp Atabilirim benim için sorun olmaz ...[DOUBLEPOST=1403185251][/DOUBLEPOST]Ve yorumlarınız için Çok Teşekkür Ederim :lol:
(Fok Balıkları Çok Yalnız :(:emin:)

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir de yapım aşamaları var :D alıntı demeyin artık :lol: .İnterntte ara Bul yeminle Builderliği bırakıcam ? (Glyphl)[DOUBLEPOST=1403185146,1403185076][/DOUBLEPOST]İçinide yapıp Atabilirim benim için sorun olmaz ...[DOUBLEPOST=1403185251][/DOUBLEPOST]Ve yorumlarınız için Çok Teşekkür Ederim :lol:
(Fok Balıkları Çok Yalnız :(:emin:)
Çalıntı derken illaki birinin yapısını çalmandan bahsetmiyorum. Başkasının buildine baka baka yapmış olabilirsin?

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Kitabımda öle şeyler yok. Üzgünüm Kedimi Tanıtmaya zamanım olmadı hiç İnanmıyor iseniz bunları yaparken hep yanımda olan biri var. Adıda Zetozman :D ad benzerliği :lol:. hiç ara vermeden yapıyorum .O da zaten genellikle hep yanımda oluyor :lol: inamıyorsanız hala,istediğiniz kadar arayın.Ama siz aramayı bitirene kadar Pyromencer ların Kutsal Mekanı FireGhotan'ı yapıcam.Sunucumuz Namıdeğer RPG olucak :D. I lova Medieval :lol:(and Modern and Victorian :lol:)