İyisin iyi![]()
Aslında sen bardağın boş tarafını yansıtıyorsun ve insanlar seni kötülüyor sanıyorkaleye fazla ot börtü ve böcek koymuşsun ana yapıyı gölgede bırakmış göze batıyor otsuz hali güzel otlu hali güzel değil
Yorumun için Çok teşekkür ederim neden börtü böcek içinde oldugunu açıkladım serverden spoiler vermek istemiyorum.Aslında sen bardağın boş tarafını yansıtıyorsun ve insanlar seni kötülüyor sanıyorAslında iyisini yapan sensin
![]()
Ateşli :lav::lav::lav:Konuma Bakarsan Daha İyi Anlayabileceğini düşünüyorum.Bu Kale zaten Otluda Güzel Otsuzda Güzel Shaderlide Güzel Shadersizde güzel(Egolu değilim)
Onları koyma ama Serverimizde Necromancerler Doğayla bir bütün içinde oldukarlından Börtü böğin bol oldugu her yer onların kutsal mekanlarıdır Yani bunu böyle yapmamın bir nedeni var. Üzgünüm .Ama Eleştirin için çok teşekkür ederim.Yakında Yapacağım Pyromancerlerin Kutsal bölgesi FireGhotan Çiçeksiz böceksiz alevli alevli olucak[DOUBLEPOST=1403188236,1403188156][/DOUBLEPOST]
Yorumun için Çok teşekkür ederim neden börtü böcek içinde oldugunu açıkladım serverden spoiler vermek istemiyorum.
Detay yokmu çık dışarıKale için yorum yapsam çok iyi değil derim çünkü detay vs yok ama o tema ve planlaman gerçekten güzel göstermiş. Tek tek atsan eminim kötü gözükecektir amaönemli olan da temayı tutturman tebrik ederim başarılı çalışma
Şahsen Çok Beğendim Fakat Bu Nedir Ya Herkes Ronin İçin Yapı Yapıyor ?![]()
Kıvrak ve Ateşli olucak,Netherdeki lavlar gibi
Bu arada Sizce Ronine girme şansım varmıdır %1 bile olsa ?[DOUBLEPOST=1403188564,1403188404][/DOUBLEPOST]
Detay yokmu çık dışarıYok gerçekten kalede Bayabir detay var ama ben çekemiyorum
Gerçekten kalenin planı üzerinde 30 dakika kafa yordum
Sadece Necromancer kalesine benzesin diye doğayla iç içe yapmak zorunda kaldım. Yakında yapacagım Şeylere Daha Detay ekleyeceğim yorumun için Teşekkür ederim![]()
[DOUBLEPOST=1403188813][/DOUBLEPOST]
Herkes Girmeye çalışıyor Ama ben bakıyorumda Hep Egoist veya kendini en üstte gören alıntı yapan insanlar girmeye çalışıyor bende bunun kötü oldugunu düşündüm bende şansımı denemek istedim.Kesin katılıcam demiyorum ama katılmak istiyorum .Ama bazı insanlar gibi Ronine Girmek adımı duyurmak için çıpınmıyorum Yapılarımı Göstermek ve Beğeni kazanmak için çırpınıyorumAdıLazımDeğil Arkadaş o işte Ronine girmek için çıldıran arkadaş
![]()
![]()
Aynen onu bende farkettim bu sıralar ronin için yapı yapmak alıp gitmiş. Keşke bende ronine girdikten sonra bir sürü yapı paylaşsaydım havam olurdu sldjjdjskjŞahsen Çok Beğendim Fakat Bu Nedir Ya Herkes Ronin İçin Yapı Yapıyor ?![]()
Bu Yapı İyi Guzel Hoşta Bir Kuleyi We İle Kopyalayıp 2 Tane Duvar Çekip Oluşturdugun Bir Yapı. Senin Bu Yapıyla Ronin'e Girmen Biraz Zor![]()
Okadar kolay olsaydı herkes yapardı.Ama bir şey demiyorum . Herşeyi we ye bağlamayın
ama eller ypıyor o duvarı ama gerçekten o duvarı yaptıktan sonra hepsini tekrar yapmak mantıklı değil bence.Ama daha karışık bir yapı yapıcağım Yorumun ve eleştirin için çok teşekkür ederim.
Bedzey yorumun içinde sağol o yaprakları anormal durması için yaptım deiğim gibi necromancer ırkının kalesi diyecek bir şey yok''bastığım yer Toprak olmadıkça Yaşamak daha zor olsa gerek' diyen bir ırk olucak şu necrolar şunu demek istiorum bu şatonun hikayesi şu eskiden kral nicolanın bir derebeyine ait olan ShineCastle necromancerler tarafından ele geçirilmiştir.Sonucunda kale Düğayla bir bütüne dönüşerek Uzun zamanlar evrim geçirerek Kutsal Necro Havaasını oluşturmuşrur
![]()
Önemli değil. Hikayeni ve amacını anladım ama sen işte onu yapamamışsın çok yapmacık duruyor. Dünyayla bütünleşmiş gibi değilOkadar kolay olsaydı herkes yapardı.Ama bir şey demiyorum . Herşeyi we ye bağlamayın
ama eller ypıyor o duvarı ama gerçekten o duvarı yaptıktan sonra hepsini tekrar yapmak mantıklı değil bence.Ama daha karışık bir yapı yapıcağım Yorumun ve eleştirin için çok teşekkür ederim.
Bedzey yorumun içinde sağol o yaprakları anormal durması için yaptım deiğim gibi necromancer ırkının kalesi diyecek bir şey yok''bastığım yer Toprak olmadıkça Yaşamak daha zor olsa gerek' diyen bir ırk olucak şu necrolar şunu demek istiorum bu şatonun hikayesi şu eskiden kral nicolanın bir derebeyine ait olan ShineCastle necromancerler tarafından ele geçirilmiştir.Sonucunda kale Düğayla bir bütüne dönüşerek Uzun zamanlar evrim geçirerek Kutsal Necro Havaasını oluşturmuşrur
![]()