Zetoxchild l Medieval Castle l RoninBT'icin

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dicek bir şey yok gibi (Yorumlara Cevap Vermeye çalışırken Kafası Patladı kimse farkında değil )

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni Konu geliyor Konuşurken Yaptığım Pyromencer Tapınağı veya kalesi herneyse :D

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarim bozulmasaydi beraber biseyler yapardik :) arkadaslar bu konuda bilgisi olanlar bana ozelden mesaj atsin butcem 2000-3000 tl arasi toplama pc yapicam bana parca onerirmisiniz

S4'ten Gönderdim loo ^^

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarim bozulmasaydi beraber biseyler yapardik :) arkadaslar bu konuda bilgisi olanlar bana ozelden mesaj atsin butcem 2000-3000 tl arasi toplama pc yapicam bana parca onerirmisiniz

S4'ten Gönderdim loo ^^
Herhangi bir marketten PCNET dergisinin son sayisini al orada orta seviye oyun bilgisayari toplamislar bence gayet basarili olmus tavsiye ederim :)

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir marketten PCNET dergisinin son sayisini al orada orta seviye oyun bilgisayari toplamislar bence gayet basarili olmus tavsiye ederim :)
ben orta seviy3den yuksek istiyorum en az 150 fps alabilecegim bisey bozulan pcden 60 aliyodum sini4im bozuluyodu ama dergiyi incelerim sagol yanitladigin icin

S4'ten Gönderdim loo ^^