- En iyi cevaplar
- 0
Sen neden ayrıldın Roninden ?Önemli değil. Hikayeni ve amacını anladım ama sen işte onu yapamamışsın çok yapmacık duruyor. Dünyayla bütünleşmiş gibi değil
İmza: benim tel markamı millet napsın tapatalk?
Sen neden ayrıldın Roninden ?Önemli değil. Hikayeni ve amacını anladım ama sen işte onu yapamamışsın çok yapmacık duruyor. Dünyayla bütünleşmiş gibi değil
İmza: benim tel markamı millet napsın tapatalk?
Kendim istemedim, özel bir nedeni var. Eğer merak ettiysen ronindekilere sor veya özelden de ulaşabilirsin. Konuyu saptırmayalım.Sen neden ayrıldın Roninden ?
arkadaş bu ortamlardan sürgün edildiSen neden ayrıldın Roninden ?
.... Yorumsuz Konuyu kapatıyorum...arkadaş bu ortamlardan sürgün edildi![]()
Kendim çıkmış olsam da gitmemi isterdiniz dimi.sarkadaş bu ortamlardan sürgün edildi![]()
niye duygusala bağladın ki olur mu hiç öyle şey sçmlmsna .s.SKendim çıkmış olsam da gitmemi isterdiniz dimi.s
Herhangi bir marketten PCNET dergisinin son sayisini al orada orta seviye oyun bilgisayari toplamislar bence gayet basarili olmus tavsiye ederimBilgisayarim bozulmasaydi beraber biseyler yapardikarkadaslar bu konuda bilgisi olanlar bana ozelden mesaj atsin butcem 2000-3000 tl arasi toplama pc yapicam bana parca onerirmisiniz
S4'ten Gönderdim loo ^^
ben orta seviy3den yuksek istiyorum en az 150 fps alabilecegim bisey bozulan pcden 60 aliyodum sini4im bozuluyodu ama dergiyi incelerim sagol yanitladigin icinHerhangi bir marketten PCNET dergisinin son sayisini al orada orta seviye oyun bilgisayari toplamislar bence gayet basarili olmus tavsiye ederim![]()