Scplyh l Medieval House (Big) l RoninBT Alimlari!

Catwang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
bugün çok güzel bir çalışmaya imza attim fakat bunun ronin için yeterli olmadiğini düşündüm bunu mesut başgan'da söyledi.Bundan
sonra daha iyi çalışmalara imza atacağim'i düşünüyorum.Yapim aşamlarinida birer birer çektim.İyi Forumlar.

Son Görüntüler;

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ama Bu Victorian Resmen Medieval değil :lol: Ve Victorian tarzına Görede biraz basit :lol: 1-2 Saatlit işi var gibi. Sadece Biraz daha ayrıntı olsaymış daha güzel olurdu :lol: Başarılarının devamını dilerim ama bir sorun var aynısnı biryerde gördüm ama farkında olmadanmı yaptın bilmiyorum siteyi bulursam atarım.Bir arkadaş bunun benzerini bana yaparmısn demişti ordan hatırlıyorum acayip benizyor. :lol::alay:

ImprudentAxe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ama Bu Victorian Resmen Medieval değil :lol: Ve Victorian tarzına Görede biraz basit :lol: 1-2 Saatlit işi var gibi. Sadece Biraz daha ayrıntı olsaymış daha güzel olurdu :lol: Başarılarının devamını dilerim ama bir sorun var aynısnı biryerde gördüm ama farkında olmadanmı yaptın bilmiyorum siteyi bulursam atarım.Bir arkadaş bunun benzerini bana yaparmısn demişti ordan hatırlıyorum acayip benizyor. :lol::alay:
1.Si Bu Yapı Victorian Değil.
2.Adam Zaten Fazla Ayrıntıdan Kaybediyor Daha Fazla Ayrıntı Nasıl Yapsın ?
3.1-2 Saatlik İşi mi Naptın Sen Adamım, Bu Adam Evi Kaleye mi Çevirsin ?

Catwang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir özentilik seziyorum B)
Aha İllaki Bi ÖZENİTĞĞ!! Mesaji attik Ha!Özentilikse atta görelim neyi özentiymiş?
[DOUBLEPOST=1403202849,1403202812][/DOUBLEPOST]
1.Si Bu Yapı Victorian Değil.
2.Adam Zaten Fazla Ayrıntıdan Kaybediyor Daha Fazla Ayrıntı Nasıl Yapsın ?
3.1-2 Saatlik İşi mi Naptın Sen Adamım, Bu Adam Evi Kaleye mi Çevirsin ?
Bi bu adam anlıyor halimden.

ImprudentAxe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm gerçekten onu hatırlamıyordum okadar istiyorsanız başka yaparım sorun değil benim için Özenti olduğumuda kabul etmiyorum ,Kristale takmışsın sen galiba bilmiyorum Kristaldenmi bahsediyorsun.Yarın sana inat yapıp başka bir tane daha yapıcam. Ozaman özentimiyim görürüz ama bunuda kaldırmıyorum Bir fikir birçok kişinin aklına gelebilr hem konuyuda atarsan iyi edersin.Merak ediyorum ne kadar Benziyor.
Bir Fikir Birçok Kişinin Aklına Gelseydi Aynı Gunde Ampul 2 Yada 3 Kez İcat Edilirdi :)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam konu kapanmıştır mesajını yanlış okuğum için özür dilerim.Ama Bunun Victoriana Benzediğini KAçınılmaz bir gerçek. Ben benzettim şahsen Ve gerçekten konuyu merak ediyorum atamısın bana ?