ZetoxChild l PyromencerHeavnlyPlace l Ronin BT

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar bugün bir daha :lol: sizlere başka bir yapımı sunacağım. ZetoxCraft'ın RPG Faction'u için Yaptığım bu yapıya toplam 3,5 saat uğraştım. Fazla uzatmak istemiyorum ama Beğendiyseniz like kutucuğna basabilirsiniz ve yorum atabilirsiniz. Ve lütfen rica diyorum, yorumlara iyi yanlarını veya kötü yanlarını yazın.inşallah iyi yanları boldur .:lol: (I like Fire ,Lava and Doom)
DipNot:Anca Shaderle çekersin demezseniz Herkes için Makbule Geçer :lol:
Dipnotun Dibi Not:Üzgünüm yapım aşamasından resim çekemedim :(:emin:
Dipnotun Dibinin Dibi not:İnternette İstediğiniz kadar arayın :lol: İmanlı çocuğum alıntı veya kopya yapmam :lol:

Fazla uzatmadan Resimler:(Zaten Kesin okmamışsınızdır):(Yarın Daha Büyük Bir Proje yapıcam Akşam Atıcam Ona da Özenti Demez iseniz mutlu olurum ,Özenti olmadığı halde...)

(En Aytıntılı gözüken bu İsterseniz Shadersiz Çekerim Ayrıntıları Görürsünüz Bunu Elimle Yaptım Şahsen )

Texturesiz Hali:

Up++ Yorumları Bekliyorum... :lol::lol:

Son düzenleme:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Hımmm...Texture packi kaparsak fazla düz bi görüntü kalıyor yapılarında

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özür dilerim Ama Aramızda Benzerlik yok sadece Kristal aynı ? hatta o bile aynı değil.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buna özenti dediklei için büyük bir projeye başlıyacağım bugün,bilginize.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana Suç Atmıyorum Scyphl Gelip bana özenti diyince sinirlendim biraz senninde yaptığını bilmiyordum hem sen castle yapmışsın ben hall yapmışım :D