SyberRock
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bunu yapmak zorundamiydin ...itiraf ediyorum ana sınıfında halıyaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.<----------bakın
S4'ten Gönderdim loo ^^
bunu yapmak zorundamiydin ...itiraf ediyorum ana sınıfında halıyaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.<----------bakın
bunu yapmak zorundamiydin ...
S4'ten Gönderdim loo ^^
fk you lapis lazuliEH İŞTE KÜÇÜKKEN NAPACAKSIN
Bu arada neden lapisten nefret ediyonuz lan lapisli sunuculardan bende sevmem genellikle
bedava para kasma yontemi 10 dk oynayip bir deyisle p4 sahibi oluyosunolum bırak ing küfürü sen bana neden hoşlanmadığını söle
Ben 10 Gün Oynadım Pro2 Sahibi Olamadım:|bedava para kasma yontemi 10 dk oynayip bir deyisle p4 sahibi oluyosun
S4'ten Gönderdim loo ^^
10TL ye Buldugum Var Orjinalİtiraf ediyorum en pişman olduğum iki şey var: Bu sene geliri sağırlara gitmesine rağmen Survivor'da hiç sms atmamam ve markette 20 liraya Bakugan görüp almamam (normalde buralarda 50 lira)
İtiraf Ediyorum 12:00 da Başlayıp 02:00 a Kadar Minecraft Oynadım Ara Yok (Yemek Ve Tuvaleti Saymassak)İtiraf ediyorum 12 de baslayıp 6 ya kadar lol oynadım
10TL ye Buldugum Var Orjinal![]()
Kazandı Bilevay be kazık yiycekmişizBir elli sms atayım bu arada turabiye, pişmanlığım kalmasın.[DOUBLEPOST=1403208610,1403208578][/DOUBLEPOST]İtiraf ediyorum Turabi Survivor'u kazanmazsa kafayı yerim.
Kazandı Bile