Yanlış yazmışız ne var bunda!Yalnız ''Klise'' diye bir şey yok belirtmek isterim @canyo @SARI_BUCUR
Resmen painte küfür etmişsin kardeş
çok doğru söylüyorsunResmen painte küfür etmişsin kardeş![]()
Buradaki amaç oyunda camii yada kilise yaparak ibadet etmemiz değil. Çok saçma olurdu. Sadece oradaki olaya uygun bir konsept uygulanması. Ben sunucuya camii koymadım diye bu benim müslüman olmadığım anlamına gelmez yada ibadet etmediğim anlamına.Bence her ikisi de olmasın zaten ibadetini yapan evinde ve GERÇEK hayatta yapar. Yanlış anlamayın ateist değilim ama onlara da saygım var.
s.s şaka bi yana iyi karşılardım"OhA aD@m cAmİİ yRin€ KiLis€ kOyMu$ aDmİn aT€İsT MiSin lAN yAkaRım oLm seni" diyecek insanlar var. Ben bu kadar diyorum.![]()
+15 Sevap PointBenim sunucumda cami var
Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.
hoş olmazdı o servera gitmezdimAslinda bir eklenti yapsan, soyle olsa sunucusunda cami olanlar her ezan okunduğunda herkes oraya cekilse, namaz kilsalar yani benzeri bisi yapsalar item verilse bence mukemmel bir fikir
LUTFEND @>>TheLegend<<
Sırf mesaj kasmak adına yorumda bulunmayın lütfen. Eğer eklemek istediğiniz bir husus olursa en son yaptığınız yorumda düzenle diyerek ekleme yapın. Aksi takdirde gerekli işlemi yaparım iyi forumlar.
değilim oyunda olması beni rahatsız ederdi. dalga geçmek gibi bir şeyNeden ateistmisin?