Ataberk1880
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Zaten index.php belgesi var? Peki Özele gelin.index.html yokki dosyaların içinde planetminecraft tan buldum temayı özelden yardım etseniz olurmu ?
Zaten index.php belgesi var? Peki Özele gelin.index.html yokki dosyaların içinde planetminecraft tan buldum temayı özelden yardım etseniz olurmu ?
Tema interntten aldığım bir tema. Daha interntten arama yapacak kadar hazırcıysanız bu rehberde işinize yaramayacaktır. İnterntten arama yapmaya üşeniyorsanız bile örnek site üzeirnden tema da dahil sayfaları bile çalabilirsiniz. İsterseniz özel konuşma da başlatabilirsiniz. Çalmak için hiçbir program kullanmanıza gerek yok. Her tarayıcı ile yapılabilen bir şey.Yav kardeşim temayi paylaşsan çok büyük sevap işlicen ozelden ver bari
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar. Ben paketlere tamamen karşıyım. Paket yapmaya ve sunmaya da bir o kadar karşıyım. Ama yapılan paketler vari bunların ise sadece eğitim amaçlı kullanılması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar diğerlerine böyle yalvarmasın diye rehber yazıyorum zaten. Başkasına muhtaç kalınmasın diye yazıyorum. Kısaca size hhiç bir hazır belge vermeyeceğim zaten kimseye de hazır bir belge sunmadım. Herkesin bir şeyler kazanamsı için bir şeyler yapması gerekir. Dilenciliğe gerek var mı. Okula gidecek yaştaysanız öğrenecek yaştasınızdır. Öğrenin bunları da, bunların hiçbiri sizin zararınıza değil. Bir şey öğrenmek asla zarar vermez. Ama hep öğrenmekten kaçarsanız ya da öğrenmenin beyninizi dolduruduğunu veya bunları nerde kullancağız diye düşünüyorsanız hiçbir zaman başarılı olamzsınız. Her öğrendiğnizi her yerde kullanabilirisniz. Kullanmak size bağlı.kardes bize tam ayarlı bi pakaet atarmısın yaa
lütfen
ama o iyi yapanşarın ki olmuyor bende özel tasarım site var ama serveri istee baglayamadım tek sorunum mysql bilgim çook kötüMerhabalar. Ben paketlere tamamen karşıyım. Paket yapmaya ve sunmaya da bir o kadar karşıyım. Ama yapılan paketler vari bunların ise sadece eğitim amaçlı kullanılması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar diğerlerine böyle yalvarmasın diye rehber yazıyorum zaten. Başkasına muhtaç kalınmasın diye yazıyorum. Kısaca size hhiç bir hazır belge vermeyeceğim zaten kimseye de hazır bir belge sunmadım. Herkesin bir şeyler kazanamsı için bir şeyler yapması gerekir. Dilenciliğe gerek var mı. Okula gidecek yaştaysanız öğrenecek yaştasınızdır. Öğrenin bunları da, bunların hiçbiri sizin zararınıza değil. Bir şey öğrenmek asla zarar vermez. Ama hep öğrenmekten kaçarsanız ya da öğrenmenin beyninizi dolduruduğunu veya bunları nerde kullancağız diye düşünüyorsanız hiçbir zaman başarılı olamzsınız. Her öğrendiğnizi her yerde kullanabilirisniz. Kullanmak size bağlı.
Ama yine de "hazırı varken neden uğraşayım" diyorsanız forum içinde işini gayet iyi yapan kişilerde var onların paketlerini kullanabilirisniz.
MYSQL konusunda yardımcı olabilirim. Ama zaten MYSQL ayarları hazır şekilde verilmez. Çünkü her sunucunun kendi MYSQL'i vardır. Kendi MYSQL'inize bağlamalısınız. Eğer sunucu hostinginiz MySQL sunuyorsa onu kullanabilirisniz. Sitenizi de Sunucu MySQl'inize bağlamanız sitenizi sunucunuza bağlamayı kolaylaştıracaktır.ama o iyi yapanşarın ki olmuyor bende özel tasarım site var ama serveri istee baglayamadım tek sorunum mysql bilgim çook kötü
şöyle bisey yapacam ama olmuyorMYSQL konusunda yardımcı olabilirim. Ama zaten MYSQL ayarları hazır şekilde verilmez. Çünkü her sunucunun kendi MYSQL'i vardır. Kendi MYSQL'inize bağlamalısınız. Eğer sunucu hostinginiz MySQL sunuyorsa onu kullanabilirisniz. Sitenizi de Sunucu MySQl'inize bağlamanız sitenizi sunucunuza bağlamayı kolaylaştıracaktır.
O zaman AuthMe ve diğer istatislik pluginlerinizi MYSQL e bağlayın. Kayıt işlemi için ve istatislikleri göstermek için biraz php de bilmelisiniz. Ayrıca eğer PHP öğrenmek istiyorsanoz PDO dan öğrenin.şöyle bisey yapacam ama olmuyor
oyunda kayıt olabilecekler ama Sitede Tüm oyuncu bilgiler vesayre vesayre gozukecek ama olmadı
nasıl yani?O zaman AuthMe ve diğer istatislik pluginlerinizi MYSQL e bağlayın. Kayıt işlemi için ve istatislikleri göstermek için biraz php de bilmelisiniz. Ayrıca eğer PHP öğrenmek istiyorsanoz PDO dan öğrenin.
Özelden konuşalım burası bir konu sonuçta.nasıl yani?
Neyi buldunuz?Ben Buldum Acaba Diğer Arkadaşlar Yararlansın Diye Atabilirmiyim ?
Tabi atabilirsiniz size kalmış bir şey. Fakat benim amacım insanların hazıra konmaması, biraz çaba harcaması olduğu için atmamanızı tercih ederim. Ama yine de size kalmış. Size özel mesajla da ulaşacaklardır. Peki orjinal İngilizcesini mi buldunuz yoksa benim örn sitemdekinin aynısını mı aldınız?Sitenin Tasarımını .