ZetoxChikd l ZetoxHall (Deneme)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Ben ZetoxChild Bugün sizlere Sunucum için yapmış oluğum ZetoxHall u göstericem :lol:. Birazcık azıcık uzun sürdü 3.5 saatcik kısacası.Daha güzel Bir projem var onu şimdi atmıyacağım gibi gözüküyor çünkü biraz fazla büyük. Onu da bitince Atıcağım.Dediğim gibi zaten uzakmaya gerek yok.Okumıyacağınızıda biliyorum.Okuyan çıkarsa hakkımı helal ediyorum ona :lol:. Fazla Uzatmadan
Resimler:
Dipnot:(ilk tarafı yaptığımda resim çekmem gerktiğini hatırladım yapım aşamasından sadece 1 resim var . oda bu özür dilerim daha dikkatli olucağım birde world editti Komutlarına hakim olmadığım için biraz uzun dürdü yanlışıkla bir komutu yanlış girince Hall gidiyordu paçayı ucuz kurtardım:lol:.)

Bitmiş hali:

Bu da Textureli hali:

Eleştirilere açığım eleştirilerden ders çıkarıyorum.Ama güzel olmuşsa Beğenmeyi unutmayın :lol:

(isterseniz etrafını yapıp ta gösterebilrim ve Son resimdeki eski Pyroplaceyi gormezden gelin :lol:ve 2. resimdeki villageyi :lol:ve bu bir denemedir :lol: yine uzattım :emin:)
DipNot:Fok Balıları çok yalnız.

Başlıktaki ZetoxChikd Bir İdda sonucu konulmuştur ona aldırmayın. :lol::lol::lol:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şu Resimleri Hızlı Resime Upload Et imgur Açılmıyor Bende hiçbir Yapıtını Göremiyorum :S

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzerine Sağ tıklar ve yeni sekmede aç de :D.Üşengeçsen Yapıcak bir şey yok.Hızlıresimde resim kaybı çok oluyor ve çabuk diliniyor üzgünüm.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Üzerine Sağ tıklar ve yeni sekmede aç de :D.Üşengeçsen Yapıcak bir şey yok.Hızlıresimde resim kaybı çok oluyor ve çabuk diliniyor üzgünüm.
Üşengeçlikten Değil Hiç Açılmıyor Tehtit Görünüyor :D

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden hep aynı tasarım :(
serverde belirli yerletrin başlangıclarını çekiyorum :D istersen farklı bir şey çekebilirim sorun değil Yarın bir gemi yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum.Aynı tasarım değil bence .Yani evet aynı tasarım değil baktım öbür konularıma kesinlikle aynı değil ama dediğini gözden geçireceğim

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
? O kim[DOUBLEPOST=1403270481,1403270450][/DOUBLEPOST]tamam hatırladım :lol:[DOUBLEPOST=1403270587][/DOUBLEPOST]Yapı tamammen bana ait Alıntı tutorial felan değil

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Why? bikere benimkisi oakadar iyi olmadığı kesin ilk defa böyle bir çalışma yaptım benzemiş olabilir ama kesinlikle alıntı yapmadım.[DOUBLEPOST=1403278683,1403278595][/DOUBLEPOST]ve gerçekten bunu kendi kafamdan yaptım bu bir kesinlik.

ImprudentAxe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Why? bikere benimkisi oakadar iyi olmadığı kesin ilk defa böyle bir çalışma yaptım benzemiş olabilir ama kesinlikle alıntı yapmadım.[DOUBLEPOST=1403278683,1403278595][/DOUBLEPOST]ve gerçekten bunu kendi kafamdan yaptım bu bir kesinlik.
Kafandan yapmadıgını Sende Bende Biliyoruz :) Daha Dun Bu Yapıya Bakıyordun :)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam fikri ondan aldım özür dilerim pff ama aynısı değil hall fikrini ondan aldım okadar tekrar özür dilerim

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Boşuna inkar etme bence :) O ince tahta çatı aynı, Kuleler aynı, hatta bağladıkları yer aynı, camları aynı yapmak istemişsin ama olmamış :) Tekrar düşün. Daha beni ve takım arkadaşlarımı kandırmaya çalışıp , gruba mı girmek istiyorsun ? Yazıklar olsun..

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Boşuna inkar etme bence :) O ince tahta çatı aynı, Kuleler aynı, hatta bağladıkları yer aynı, camları aynı yapmak istemişsin ama olmamış :) Tekrar düşün. Daha beni ve takım arkadaşlarımı kandırmaya çalışıp , gruba mı girmek istiyorsun ? Yazıklar olsun..
esinlenmiş boşver :D ama baka baka yapabiliyo belki ilerde kendisi yapar :D