İnternet Gidip Geliyor

rikkie9

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Konu Başlığında'da Belirttiğim Gibi Benim İnternet'im Gidip Geliyor İnternet'i Kullanamıyorum Şimdi Size Olayı Anlatayım

Şimdi Benim Net Hızım 1 Mbps'di Bende TTNET'i Arayıp İnternet Hızımın Düşük Olduğunu Söyledim ve Hızımı 3 Mbps Oldu (AKK'yi Aştığım İçin 3 Mbps)
Fakat 4-5 Saat Sonra İnternet'imde Gidip Gelmeler Yaşandı İlk Gün TTNET'i Aramadım Düzelir Diye 2. Gün Aradım Konuştum Arıza Kaydı Yaptılar
Ama Daha Teknik Ekip Gelmedi
Ne Yapacağım Söylermisiniz ?
Bunu Yazarken Bile Gideceğinde Korkuyorum :(

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
bende 2.aydır bu gelme gitmeyle uğraşıyorum 3.dükkan ilerde ttnet bayi var ama adamlar 2.aydır gelemedi her gün düzenli olarak aynı saat lerde arıyorum hep arza kaydı ve güncelleme

rikkie9

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bende 2.aydır bu gelme gitmeyle uğraşıyorum 3.dükkan ilerde ttnet bayi var ama adamlar 2.aydır gelemedi her gün düzenli olarak aynı saat lerde arıyorum hep arza kaydı ve güncelleme

Umarım ikimizinde internetini şu lanet olası ttnet düzeltir :D umutsuzca bekliyorum umarım düzelir

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Asla sana yardım etmeyecekler boşuna uğraşma :(
Katılıyorum. Bizim Internet gitti a'dan elinde bir cihazla geldi kabloyu taktı cihazı ve veri yok dedi gitti aşağılara oradaki kablomuza taktı burda veri var dedi elektirikçi çağırın dedi.. Çağırdık elektirikçi adam hiçbirşey bilmiyormuş telefon hattı sağlam ya ordan birşeyler yaptık. Adama kalsa tümden Kabloları düzeltecektik

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

rikkie9

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bide bizim binanın hattından sorun var 1 sene önce taşındık bu yıl ve önceki yıl sorunluydu elektrikçi düzeltti bakalım bizde teknik ekibin gelmesini bekliyoruz arıza kaydı yaptık ama sonuç fıs :(