ByTheEfsane
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
İtiraf ediyorum itiraf ediyorum derken itiraf ediyorum diyorum.
ben 30 liraya 3 tane kartlı aldım orjinalvay be kazık yiycekmişizBir elli sms atayım bu arada turabiye, pişmanlığım kalmasın.[DOUBLEPOST=1403208610,1403208578][/DOUBLEPOST]İtiraf ediyorum Turabi Survivor'u kazanmazsa kafayı yerim.
ben 30 liraya 3 tane kartlı aldım orjinalküçüklerden
itirafım var nike mercurial istiyorum ._.
I like World Cup 2014 ._.
itiraf ediyorum ben...ben...Karanlık Sith lordu DARTH VADERIM MUHAUAHAUHAHAUHA
Ben de itiraf ediyorum Mag Mel'imAsla ölmem
![]()
aynen haSacma sapan seyler yazmayin ya maalesef banada bildirim geliyo
S4'ten Gönderdim loo ^^
arkadaşım senin yazdığın şeyler sanki saçma değilSacma sapan seyler yazmayin ya maalesef banada bildirim geliyo
S4'ten Gönderdim loo ^^
seninkinden mantikli 10 yasimda basima gelen bi olayi yazdim adamlar darth vader (yanlis oldu sanirim) oldugunu soyluyo yok sonra teki bakugan istiyom diyo falanarkadaşım senin yazdığın şeyler sanki saçma değil
espriyi anlayacak aklın yoksa bu forumdan s***tir git.seninkinden mantikli 10 yasimda basima gelen bi olayi yazdim adamlar darth vader (yanlis oldu sanirim) oldugunu soyluyo yok sonra teki bakugan istiyom diyo falan
S4'ten Gönderdim loo ^^
rapor edildin.espriyi anlayacak aklın yoksa bu forumdan s***tir git.
seninkinden mantikli 10 yasimda basima gelen bi olayi yazdim adamlar darth vader (yanlis oldu sanirim) oldugunu soyluyo yok sonra teki bakugan istiyom diyo falan
S4'ten Gönderdim loo ^^
küfür yokki *** koymuşrapor edildin.
S4'ten Gönderdim loo ^^
30 tane sey itiraf etgin bi dur laİtiraf ediyorum: Ben bilmeden evdeki tüm teknolojik aletleri bozuyorum. Nasıl yaptığımı bilmiyorum, tek yaptığım koca gün telefon+pc başında geçirmek?