MİNECRAFT OPTİFİNE 1.7.2 OYUNDAN ATMA ÇOK ACİL ÇÖZÜM!!!!

walker1266

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR SİZİ RAHATSIZ EDİYORUM AMA SHADER PACKİ 5 KERE FARKLI ŞEKİLDE YÜKLEDİM OYUNDA SHADER PACKİ AKTİF EDİNCE OYUNDAN ATIO.

BUNUN ÇÖZÜMÜ NEY ACABA BİLGİSAYARIMA WİN 8 FORMAT ATTIM ÖNCEDEN AÇILIYORDU.?????

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi shaderpack sistem ne ekran kartı yanıt vermeyi kesiyor falan mı çöküyor mu ne oluyor? SEUS kullan CUDA Shaders kullan cuda az sistem ister iyi görüntü de veriyor hem. Optifine olmadan sorunsuz oluyorsa sil gitsin optifine.

walker1266

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben pc'me format attım atmadan önce hiç kasmadan SEUS da oynyordum ama nedense win 8 formattan sonra oyunu açıyorum mapda gezerken(shader açık deil) açınca oyun direk play ekrenına alyor (eski sistemde win 8 di)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim de win 8 o zaman suç win8'in değil. Ekran kartının driveri güncelle. 1.7.5'e ilk forge gerekmeyen installeri ile optifine kur sonra da karyonix'in forgesiz 1.7.5 installer var onunla shader kur optifinenin üstüne kur sorun çıkmazsa 1.7.2'ye kurarken bir şeyler olmuştur sil kur dene birşeyler shaderpacksı falan yedekle .minecraftı sil yeniden yükle. Shader mod ile ilgili librarieste birşeyler olmuş olabilir. genelde hiç açılmıyor ama belki sadece shader açıkken ortaya çıkan bir eksiklik olabilir. Forgeyi stabil sürümlerden kur.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Benim de win 8 o zaman suç win8'in değil. Ekran kartının driveri güncelle. 1.7.5'e ilk forge gerekmeyen installeri ile optifine kur sonra da karyonix'in forgesiz 1.7.5 installer var onunla shader kur optifinenin üstüne kur sorun çıkmazsa 1.7.2'ye kurarken bir şeyler olmuştur sil kur dene birşeyler shaderpacksı falan yedekle .minecraftı sil yeniden yükle. Shader mod ile ilgili librarieste birşeyler olmuş olabilir. genelde hiç açılmıyor ama belki sadece shader açıkken ortaya çıkan bir eksiklik olabilir. Forgeyi stabil sürümlerden kur.
Lan onlar işte öyle yürümüyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oku öyle yaz diğer sürümlerde sorun çıkmazsa 1.7.2'ye bir şeyler kurulurken hatalı sorun diğer sürümlerde de çıkarsa librarieste olabilir bekli ekran kartı driverinde falan olabilir.