Minecraft Türkiye Topluluğu Üzerindeki Saçma Olaylara Değiniyoruz.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SİZ NEY TARTISIONUZ BU SADECE OYUN BIDE OYUNUN NELERİNİ ÇÖZMÜSSÜNÜZ SİZ OYUNDA HIRS YAPMAYI EGLENMEYI FALAN DEIL OBUR DUNYANIZI DUSUNUN!
Sizde Yok ama Bizim iki Dunyamiz Var birinde Çalişiyoruz Para Kazaniyoruz , Okula gidiyoruz Diyerin de Bilgisayar Da eyleniyoruz Anlayan anladi...

SpitFire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizde Yok ama Bizim iki Dunyamiz Var birinde Çalişiyoruz Para Kazaniyoruz , Okula gidiyoruz Diyerin de Bilgisayar Da eyleniyoruz Anlayan anladi...
Ben senin hayatini nasil yasadigini bilemem sadece uyardim onlari iki dunya olarak sayiyorsan bide eklemek isterim bi dunya daha var sende obur insanlar gibi olunce gidiceksin ve dunyadaki eglenmene bakmicaklar zikirlerine dualarina oruclarina namazlarina bakicaklar nerden nereye geldik ama dunyanin bide obur tarafi var...

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben senin hayatini nasil yasadigini bilemem sadece uyardim onlari iki dunya olarak sayiyorsan bide eklemek isterim bi dunya daha var sende obur insanlar gibi olunce gidiceksin ve dunyadaki eglenmene bakmicaklar zikirlerine dualarina oruclarina namazlarina bakicaklar nerden nereye geldik ama dunyanin bide obur tarafi var...
O dunya kişiye göre değişir isteyen kabul eder isteyen etmez dinde zorunluluk yok.

Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim senin gibi zihniyetleri iyi bilirim.bişeyi kafasına taktımı illa haklı çıkmadan susmaz.sürekli konuyu uzatır.biz minecraft ı gidin cracklı oynayın demiyoz konuyu tam anlayamamışsın.hem notch da twitter de paylaştığı bir gönderide oyunu orjinal alamayanlar (durumu,imkanı olmayanlar) oyunu cracklı oynayabilir demiş daha sen neyin kafasını yaşıytorsun? hem ben seni biliyorum orjinal minecraftın var diye böyle yapıyorsun farkettim.yoksa sende alamasaydın minecraftı sende cracklı oynardın,görüş açın farklı olur adım gibi eminim.[DOUBLEPOST=1401256445][/DOUBLEPOST]
sende aynı zihniyettensin.kusura bakma ama büyükler de büyük gibi davransa da anlayışlı olsa da benim gibi küçükler rahat etsin.gidin biraz araştırma yapın beyin yaşı neymiş ne değilmiş bi öğrenin.küçüklerin çoğunluğu (-15) olumsuzca davranıyor olabilir ama her küçük de öyle olucak diye bir şey yok.çevrenize iyi bakmalısınız.biliyorum son yıllarda insanlar oldukça çabuk değişiyor.zamanınızda öyle değildi bende biliyorum.ben bu değişime karşı olsam da yine de hiçbirşey demiyorum.küçük diyip geçiyorum bir şey demiyorum en azından sizde böyle davransanız...

ve buarada bende 13 yaşındayım ama lapise karşıyım ve zor sunucular istiyorum.sence garip değilmi?? dediğine göre benim LAPİS LAPİSSSSS diye bağırmam gerekiyor.ama öyle değil işte[DOUBLEPOST=1401256636][/DOUBLEPOST]Neyse ben artık konuyu bırakıyorum anlayan anlamıştır dediklerimi.
bende diyorumki beyin yaşı denen şeyi bana açıklayın onunla alakası yok olgunlugun yeni adını beyin yaşı yapmışsınız egonuzu tatmin ediyorsunuz bu.[DOUBLEPOST=1402240001,1402239788][/DOUBLEPOST]
Nolur abiler server açmasın..admin olmasın..mod bile olmasın...mc de oynamazsa sevinçten ağlarım..
bir server da 3 tane kurucu 2 tane baş kurucu olabilir mi ya? dha admin mod rehber builderları saymadım
valla server acıyorum survival olucak tek ben kurucuyum admin moderator builder yok 2 tane rehber alıcam bu kadar reklamımıda kendim yaparım bittii o ne oyle bazılar survival diye acıyo baktım team var team dedigin klan factions plugininin diğer adı baktım market var warp var yaşını sordum 12 dedi lütfen şu sunucu satanlar +18 ve üstü satsın 12 yaşındaki cocuk babasından bakkaldan cıkolata alıcam diye her gun para alıp bırıktırıpmı acıyor anlamadımki

emrebultm16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@DotNet senden tek ricamız var şu sunucular bölümünde "Forum Onaylı Sunucular" gibi bir bolum ekleyin.Adam gibi sunuculari ayiklayin.saatlerce sunucu gezmeyelim emek serverleri adminler oraya tasisin bence fazlasiyla mantikli (Forum icinde imza toplama kampanyasi bile yaparim bunun icin)

Toroslarda halay çekerken yollandı.
Aynen Katılıyorum. Böyle Bir Çalışma Olsun !!!!

B

Brkelbk

Ziyaretçi
bende diyorumki beyin yaşı denen şeyi bana açıklayın onunla alakası yok olgunlugun yeni adını beyin yaşı yapmışsınız egonuzu tatmin ediyorsunuz bu.[DOUBLEPOST=1402240001,1402239788][/DOUBLEPOST]
valla server acıyorum survival olucak tek ben kurucuyum admin moderator builder yok 2 tane rehber alıcam bu kadar reklamımıda kendim yaparım bittii o ne oyle bazılar survival diye acıyo baktım team var team dedigin klan factions plugininin diğer adı baktım market var warp var yaşını sordum 12 dedi lütfen şu sunucu satanlar +18 ve üstü satsın 12 yaşındaki cocuk babasından bakkaldan cıkolata alıcam diye her gun para alıp bırıktırıpmı acıyor anlamadımki
Senin söylediğin bir bahane şu an.Beyin yaşının önemini bilmiyorsun.E tamam ozaman madem 10 yaş civarındaki insanların bazıları kötü davrandığı için 7-14 yaşıo arasında olanlar özür dilerim oluyor.Ozaman ben sürekli görüyorum 16-18 yaşlarındaki ergenleri millete laf sokup onları ezerken.Buna göre sende öylesin? doğru değilmi? buarada bende 14 yaşındayım oldukça kibar davranmaya çalışıyorum hem hiçbir zaman isterr sunucu açarken olsun ister oyun alırken olsun hep kendi param ile aldım kendi emeğimle uğraştım.

BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM OLGUNLUK YAŞTA DEĞİL BEYİNDEDİR

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyin yaşını açıklarmısınız diye sordum hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz beyin yaşı akıl yaşı nedir açıklayınız lütfen rica ediyorum

B

Brkelbk

Ziyaretçi
beyin yaşını açıklarmısınız diye sordum hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz beyin yaşı akıl yaşı nedir açıklayınız lütfen rica ediyorum
Bir kişinin olgunluğu,kişiliği,nasıl davrandığı o kişinin beyin yaşını belirtir.Tamam farkediyorum içine sindiremiyorsun benim söylediklerimi illa bi bahane bulup uzatıyorsun ama bi kabul et haksızsın.Şimdi de yooo öyle bir şey yok ben sadece bunu diyorum falan gibisinden yorumlar yapmazsan sevinirim.

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya Bro bunlar zaten World Edit bile bilmiyolar gitsinler Hamachi açsınlar değilmi ama
Merhaba biliyorum ki bir sürü kişi bana laf edicektir. Öncelikle benim yaşım 13 ve açtığım faction sunucusu LAPISSIZ HAMMADDESIZ olarak actim.

Ne oldu?
0 / 250

Ve bu server HUB dı . Sonra Creative yi ve Skyblock u aktif ettik Online Oldu 15 / 1000

Sonra lalis koydum hammadde koydum Faction serverı oldu 28 / 250 demek istedigim bu siz elestiriyorsunuz ama arastirmiyorsunuz acilan serverlari

Ve ben bunu 4 GB ile basladim 6 ya cikardim. (VIP SATMADAN SADECE KENDI PARAM)

Ve Ingilizce dilim çok iyi bir seviyede.
Benim premium hesabım var. Ama hiç Amerikan Faction serverına girmedim. Gerçekten bugün bir VDS daha alacağım ve faction ama lapis ve hammadde ve o aptal vip yetkileri olmayacak.

VIP leri Neden Aldıklarını Söyleyeyim
Türklerde hep kendini bi üstün görme çabası var (Neredeyse %75) Geriye kalan kesim ise bildiğimiz ORJINAL PLAYER

Premium u olmayan arkadaşlar içinde parası olmayabilir onu kötü oyuncu diye nitelendiremezsiniz.

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyin yasi falan alakasi yok. Tecrube gibi bi durum var. Cocukken zillere basip kacmak bi sapkinliktir. Serverda oyunculara /kill cekmek bi sapkinliktir. Ve bu sapkinliklari genelde cocuklar yapiyor. Siz hic kapi ziline basip kacan akli basinda buyuk insanlar gordunuzmu? Ama cocuklari bolca gormussunuzdur. Ayni sey. Fakat birinde sonuclar daha agir para kaybi gibi

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Beyin yasi falan alakasi yok. Tecrube gibi bi durum var. Cocukken zillere basip kacmak bi sapkinliktir. Serverda oyunculara /kill cekmek bi sapkinliktir. Ve bu sapkinliklari genelde cocuklar yapiyor. Siz hic kapi ziline basip kacan akli basinda buyuk insanlar gordunuzmu? Ama cocuklari bolca gormussunuzdur. Ayni sey. Fakat birinde sonuclar daha agir para kaybi gibi
Hayır alakası bile yok işler çok farklı ben sizin dediğiniz hgiç bir şeyi yapmıyorum mesela ve yapmadım.Hazır siz güzel devirde büyümüşsünüz diye bu devirin çocuklarını küçümsemeye hakkınız yok küçük küçüktür ama bütün küçüklerde öyle değldir tecrübe değil beyin yaşıyla alakası var asıl insan ne çabuk anlarsa okadar çabuk düzelir ben görüyorum 20 yaşındaki adamları onlarda millete büyüklüğüyle küfür ediyor sövüyor bumudur tecrübe? İnsanın yanlışını anlaması ve düşünmesi için beyninin,beyin yaşının büyük olması gerekir tecrübesinin değil !!!