Minecraft Türkiye Topluluğu Üzerindeki Saçma Olaylara Değiniyoruz.

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır alakası bile yok işler çok farklı ben sizin dediğiniz hgiç bir şeyi yapmıyorum mesela ve yapmadım.Hazır siz güzel devirde büyümüşsünüz diye bu devirin çocuklarını küçümsemeye hakkınız yok küçük küçüktür ama bütün küçüklerde öyle değldir tecrübe değil beyin yaşıyla alakası var asıl insan ne çabuk anlarsa okadar çabuk düzelir ben görüyorum 20 yaşındaki adamları onlarda millete büyüklüğüyle küfür ediyor sövüyor bumudur tecrübe? İnsanın yanlışını anlaması ve düşünmesi için beyninin,beyin yaşının büyük olması gerekir tecrübesinin değil !!!

20 yasindaki adam oyle yapiyosa cocuklugunu yasamamis denir. Bazi cocuklarda varki gercekten yasitlarina gore olgunlasmistir. İstisnalar olabilir ama cogu cocuk ayni

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonuna kadar katılıyorum Türk sörvırlarında lapis kazıyor ya satıyor satılmıyorsa madenci mesleğini seçip çok kolay para kazanılabiliyor ve ayrıca paradan ziyade 30 level olup çok güçlü Ench basabiliyorlar yabancı sörvıra bir gir ne hammaddesi ne lapisi ???[DOUBLEPOST=1403340885,1403340762][/DOUBLEPOST]Geçen gün faction sörvır arıyorum baktım hammadde var gittim ne varmış tüm hammadde lapis adamın teki yanıma gelip diyor abi verimlilik 5 kazma verirmisin.

Aykovan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar,

Ben Minecrafti 13 yasimdan beri oynuyorum su anda 16 yasindayim ve ben gecmisimde yaptigim hicbir seyden pisman deligim gercekten bu zamanin cocuklarinin cok simarik oldugunu dusunuyorum yani denir ya bacak kadar boyu var turlu turlu huyu var gercekten oyle. Bakiyorum 9 10 yasinda cocuklar skype acmis bana sovuyor anneme sovuyor. Bende haliyle dayanamiyorum tabi. Adamin annesi evden gidiyo cocuk hobi olarak skype acip o ergen ciliz sesiyle bana sovuyo. Acayip sinir oluyorum tabi dogru durust kucuk arkadaslarimiz yok degil. Ama her zaman yasi buyuk bir oyuncu kitlesi ile oynamak isterim yani. Demek istedigim adamima gore degisiyo. Ha bide deyinmeden gecemiycem yasi 18 20 olupda beyni 12 yasinda cok insan var memlekette. Yasi buyuk diye herkesin ona sw de abi cekmesini filan istiyo bi artislikler bi tavirlar valla biktim .

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar,

Ben Minecrafti 13 yasimdan beri oynuyorum su anda 16 yasindayim ve ben gecmisimde yaptigim hicbir seyden pisman deligim gercekten bu zamanin cocuklarinin cok simarik oldugunu dusunuyorum yani denir ya bacak kadar boyu var turlu turlu huyu var gercekten oyle. Bakiyorum 9 10 yasinda cocuklar skype acmis bana sovuyor anneme sovuyor. Bende haliyle dayanamiyorum tabi. Adamin annesi evden gidiyo cocuk hobi olarak skype acip o ergen ciliz sesiyle bana sovuyo. Acayip sinir oluyorum tabi dogru durust kucuk arkadaslarimiz yok degil. Ama her zaman yasi buyuk bir oyuncu kitlesi ile oynamak isterim yani. Demek istedigim adamima gore degisiyo. Ha bide deyinmeden gecemiycem yasi 18 20 olupda beyni 12 yasinda cok insan var memlekette. Yasi buyuk diye herkesin ona sw de abi cekmesini filan istiyo bi artislikler bi tavirlar valla biktim .
Katılıyorum. Maalesef o yaş grubundaki türkler sadece kendini geliştirme ve diğer büyüklerinin sözünü dinlemeyerek kendi sözlerini hep doğru bulan fakat hep yanlışa düşerek etrafındakileride yakan toxic playerlar grubudur. Ne demek istediğimi minecraft değilde Dota 2 oynarsan anlarsın

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Amerika= #
Türkiye= ÷ dersek;

/*/Ben kazaninca/*/

#Good game
#Nice pro!
#GG
#Perfect...

÷Hileci
÷Ezik
÷Noob
÷*******(kufur)

/*/Para kazanma/*/

#Gel madene inelim!
#Odun toplayalim!
#Gel ticaret yapalim!

÷Kanka lapis kazakmi
÷Admin event aadmiiiiiiiiiin eveeeeeeent(ban)
÷Gel item calak.Grief yapak.Aaaa bak wg siz !

/*/Ws/*/

#Sadece ben dalicam ellemeyin
#Bu ezikmis dalmayin...
#Gel ws....

÷Ben dalcam sen ok atcan tağammi
÷Bak ençli yicem zaaa xd
÷Kos arkadan dal
÷Ezikmis oldur gitsin

/*/Event isterken/*/

#Dostum eventin unuttun
#Event yapildimi/yapilacakmi
#Event istiyoruz!(bir kere yazilir insan gibi cevap alinir)

÷admiiiiiiiiiin evvvventtttt addmiiiiin xdxdxd
÷Niye event yok **
÷Ex yagdir 10000000 levvvelim olsun lutfeeeeeb admiiiiib
÷Event gectimi?event oldumu?(2738362837382 kere yazilir)

Sonuc:Yabanci dilinmi var ? Ne duruyon git burdan.

Toroslarda halay çekerken yollandı.
"Sonuc:Yabanci dilinmi var ? Ne duruyon git burdan." Haklısın bi aralar zombiemanic swsi oynuyodum amerikanlar vardı tek sonra işin kolayına kaçıp hile açtım ban yedim şu an çok pişmanım :(