emrebultm16
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bossların Üstündeki İtemleri Nasıl Ayarlıyoruz ? (Öldükden Sonra Düşen İtemler Değil )
Loot ile.Bossların Üstündeki İtemleri Nasıl Ayarlıyoruz ? (Öldükden Sonra Düşen İtemler Değil )
Epic Boss Gold Edition plugini artık ölü çünkü forum sitesi kapanmış ebge plugin yararlı bilgileri forumunda mevcuttu skill falan yapmayı (skill listesi) anlatıyordu.
ve plugin birçok bug gördüm benama bukkit sitesinde böyle plugin olmadığı için mecbur kullanılmak zorunda
![]()
Bnm konumu inceleye bilirsiniz oda mythicmobs Pluginini tanıttımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
beyler gerçekten güzel bir boss yapabiliyorsunuz birisnden alıtnı yaptıysam şimdiden özür dilerim bir teşşekürü çok görmeyin![]()
boss yeri yaptim kardesim ama baska moblarda geliyo onu nasil kapaticam yardim .Teşekkürler![]()
Etrafını aydınlat başka Bisi olmazboss yeri yaptim kardesim ama baska moblarda geliyo onu nasil kapaticam yardim .
TeşekkürlerEline Sağlık![]()
Soruyu Görmemisim Bildiğim Kadarıyla öyle bi özelliği yok !Moderatör Arkadaşımızın dediğine yanıt vermemişsin ! Daha Dikkatli olmanı tavsiye ederim.