|| İninal Kart Kullananlar İçeri ||

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Önce kartı alacaksın. Sonra kart bilgileriyle ininal.com a üye olacaksın. Kartı aldığında bir miktar para yüklemen gerekiyor. Yoksa kart aktif olmuyor malesef...

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce kartı alacaksın. Sonra kart bilgileriyle ininal.com a üye olacaksın. Kartı aldığında bir miktar para yüklemen gerekiyor. Yoksa kart aktif olmuyor malesef...
Formda Herşeyi Anladım ama Fatura bilgisine ne yazıcaz + En az İçine Kaç tl attırmam gerekiyor + Kartı alınca aktif olmazsa nasıl Para atıcam içine?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Formda Herşeyi Anladım ama Fatura bilgisine ne yazıcaz + En az İçine Kaç tl attırmam gerekiyor + Kartı alınca aktif olmazsa nasıl Para atıcam içine?
Migros ve tansaş dan alırsan en az 25, ptt den alırsa nen az 5 tl yatırman gerek. Kartı alınca aktif olmaz. ininal.com a kart bilgilerini girip üye olduğunda kart otomatik aktif olacaktır...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Evet. Etkinleştirdiğin andan itibaren her ay 1.95 TL para kesilecek. Yani her ay gidip 5 TL yükletmen kazancına.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Keşke etiketlediğinde bildirim gelseydi :(.
6 aydır para yüklemiyorum yüklediğimdede 1 saat içinde harcadığım için kesinti olmadı daha :p
Alırken migrostan aldım 5 tl kart ücreti + 20 tl içinde geldi yani 25 tl ye alıyorsun.:)