Bi oyunu 2 kez yazmakbomberman- goodgame studios un oyunları - darkorbit - travian - dragon fable - thewest - bınbın-nostale-tipez-gladiatus - battkester - wizard 101 - travian- deepolis-zoomumba-soccerstar-ık-stardoll - sanalika - bloodmoon-alaplaya - monkey quest-rakion-transformice - adventure quest- fliplife - jumpjupiter
yeter mi :FD .-.
Bu kadarı bana birkaç yıl yeter artıkbomberman- goodgame studios un oyunları - darkorbit - travian - dragon fable - thewest - bınbın-nostale-tipez-gladiatus - battkester - wizard 101 - travian- deepolis-zoomumba-soccerstar-ık-stardoll - sanalika - bloodmoon-alaplaya - monkey quest-rakion-transformice - adventure quest- fliplife - jumpjupiter
yeter mi :FD .-.
eskiden oynardım herkezi yakardımFreefall Tournament'ı tavsiye ederim çok güzel![]()
Bende eskiden çok oynardım şimdi arada bir blaze falan geldimi ücretsiz olarak hep onu seçerdim önüne geleni yakmalar falaneskiden oynardım herkezi yakardımben basketdudes . arkarena yapmış türkçe zaten firma türk
özel güçler bayıktı amaBende eskiden çok oynardım şimdi arada bir blaze falan geldimi ücretsiz olarak hep onu seçerdim önüne geleni yakmalar falan![]()
Şimdi oyun çok değişti.Yeni bir karakter ve yeni bir map geldi.Ayrıca 3 günde bir sadece "1" tane karakter bedava oluyor !Bende eskiden çok oynardım şimdi arada bir blaze falan geldimi ücretsiz olarak hep onu seçerdim önüne geleni yakmalar falan![]()
iyiki oyunu bıraktım çok çikin olmuş eskiden hergün 4 karakter bedavaydıŞimdi oyun çok değişti.Yeni bir karakter ve yeni bir map geldi.Ayrıca 3 günde bir sadece "1" tane karakter bedava oluyor !![]()
ben karakter almak için para biriktiriyodumiyiki oyunu bıraktım çok çikin olmuş eskiden hergün 4 karakter bedavaydı
Ama oyuna güzel şeyler de eklendi tabiiyiki oyunu bıraktım çok çikin olmuş eskiden hergün 4 karakter bedavaydı
Ben biriktirmiyordum direk bedava karakterlerden yararlanıyordumben karakter almak için para biriktiriyodum![]()