İlk Mimarim

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ilk yapıtım sıradan bir ev. Neyse hemen fotoğraflara geçmek istiyorum. Bu arada her türlü eleştiriye açığım fakat fazla ezmeden yorum yapsanız iyi olur yani. :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@Droshe Senin yorumunu almak isterim nede olsa senden esinlenip yaptım :D
Beğendiyseniz ''BEĞEN'' Tuşçuğuna basmayı unutmayın!

İyi Günler İyi Forumlar.

Son düzenleme:

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Benim de survival dünyam aşırı büyüdü paylaşmayı düşünüyorum. Bana özelden schematic olarak verebilirsen haritama eklerim. Senin de ismini yazarım hany bi' güzellik katar.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İlk Yapına Göre Güzel Olmuş Genelde İnsanlar İlk Yapıların En Fazla 2 Çeşit Blocktan Yaparken Sen Fazla Kullanmışsın Daha Güzel Olmuş :D

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Yapına Göre Güzel Olmuş Genelde İnsanlar İlk Yapıların En Fazla 2 Çeşit Blocktan Yaparken Sen Fazla Kullanmışsın Daha Güzel Olmuş :D
Öncelikle teşekkür ederim. İlk yapıma bu kadar iyi yorumlar geleceğini tahmin etmezdim :). Biraz çeşitlilik yapıyım dedim bu evi yaparken zaten genel baktığımda hiç Tuğla kullanan yoktu bende hoş dursun diye sonradan ekledim güzel oldu :D[DOUBLEPOST=1403464208,1403464165][/DOUBLEPOST]
Benim de survival dünyam aşırı büyüdü paylaşmayı düşünüyorum. Bana özelden schematic olarak verebilirsen haritama eklerim. Senin de ismini yazarım hany bi' güzellik katar.
Schematic yapmayı bilsem :(.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten Hoş Buldum :).
Başarılarının Devamını beklerim ^^,