SyberRock
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
eğer o laflara bakmazsan kendini nasıl geliştirirsin ?sen bu işe devam et . Yorumlardaki beğendim beğenmedim laflarına bakma...
eğer o laflara bakmazsan kendini nasıl geliştirirsin ?sen bu işe devam et . Yorumlardaki beğendim beğenmedim laflarına bakma...
keralisin modlu serisinde yaptığı bot bu[/q1.uote]
Keralis'den almadım internette gördüm yapayım dedim biraz kendi fikirlerimi de koydum
teşekkür ederimBasarili
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cidden devam etteşekkür ederim
Hahhahahahahah kardeş kimi kandırıyon sen yaEkrandan telefonla resim çeken kişiye :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
denironun dışında evet keralisle aynı fakat ben keralisden almadım bu öncedende yazıldı daha çok timelapse ve madnes64 takip ediyorum arkadaşım yapmış hoşuma gitti değiştirerek yaptım bende
![]()
ben çalıntı demedimkiHahhahahahahah kardeş kimi kandırıyon sen yablock block her şey ayni detaylar da ayni, ya birde daha da üsteliyorsunuz ya çalinti olmadığınızı böyle hayret ediyor millet. Yazık ya yazık iyi ve emek verilen yapitlar arasinda siz de kendinize garibanca yer edinmeye çalışıyorsunuz, sizin durumunuzda zor tabii :/ Telefondan resim çektim çünkü şehirdışındayım ve çok zekiyim ok?
Neyse konuyu kapatıyorum herkes anlamıştır zaten ne olup bittiğini ben görevimi yaptımben çalıntı demedimkisadece keralisden değil arkadaşımdan aldım arkadaşımın suçu bide telefondan fotoğraf çekmene laf etmedim bu kadar oluyor (pc bozuk halinden anlarım)
Neyse konuyu kapatıyorum herkes anlamıştır zaten ne olup bittiğini ben görevimi yaptım(memleketteyim wifi yok evde ne pc bozuğu ya..)
Sana da iyi hayal güçleri byebenim pc bozuldu ölüyom sıkıntıdan neyse sana iyi tatiller
![]()