Ben Kimim?

Ben iyimiyim

• Evet

Kullanılan: 1 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Dark_Reaper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Utku P. 13 yaşındayım minecraft'ı 4 senedir oynuyorum ve bilgiliyim.Ben 4 yaşında bilgisayar oynamaya başladım 7 yaşıma gelince babam laptop aldı ve ablamın kasasını bize verdi (birde ikizim var :D).11 yaşında steam kullanmaya başladım.12 yaşıma gelince iste babam tablet aldı(Tabi Takdir getirdim :D).İşte arkadaşlar benim hikayem böyle sizinkini merak ediyorum ha birde Yer kaplamayan oyun öneriniz olursa fazla yer kaplamıyacak bana özelden atın :D

• Beğen
Reactions: DIO

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım Kemal . 20 Temmuzda 21 olacağım . Bu yıl işe başlıyacağım .
Sevdiklerim : Kokoreç , Pıcah sallamak -,- , Geceleri arkadaşlarla bilmenizi istemediğim bir yerde korku hikayeleri işte telden oyunlar ateşle oyunlar gibisinden şeyler yaparız.
Fobilerim : Karanlık , Böcek ^^, . Böceklerden bütün hayatım boyunca korktum. Ama karanlık ta korkmamın bir anısı var 15 yaşından beri korkuyorum ._.,
Bu yani başka ne diyeyim ne istersin :D

Dark_Reaper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
konu başlığını okudum sadece ve cevabım
bana ne ***
İnsanlar burda tanışmaya çalışıyor sen kimseyle tanışmak istemiyorsan si***** git[DOUBLEPOST=1403621328,1403621295][/DOUBLEPOST]
Ben işsizin tekiyim o kadar ._. Kimse beni umursamaz vs.
:D
Sevdiklerim : Kokoreç , Pıcah sallamak -,- , Geceleri arkadaşlarla bilmenizi istemediğim bir yerde korku hikayeleri işte telden oyunlar ateşle oyunlar gibisinden şeyler yaparız.
Fobilerim : Karanlık , Böcek ^^, . Böceklerden bütün hayatım boyunca korktum. Ama karanlık ta korkmamın bir anısı var 15 yaşından beri korkuyorum ._.,
:D

En iyi cevaplar
0
ben mehmet can ama arkadaşlar can derler 16 yaşındayım bilgisayarla 7 yaşında pentium 4 işlemcili bilgisayarımla tanışmıştım ilk oynadığım oyun şu ateride ördek vuruyodun ya heh oydu bilgisayarda oynadığım ilk oyun age of empires 2 idi hala severim oynarım candır can neyse :D iyi takılmacalar hoş gelmişsin :D

Dark_Reaper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben mehmet can ama arkadaşlar can derler 16 yaşındayım bilgisayarla 7 yaşında pentium 4 işlemcili bilgisayarımla tanışmıştım ilk oynadığım oyun şu ateride ördek vuruyodun ya heh oydu bilgisayarda oynadığım ilk oyun age of empires 2 idi hala severim oynarım candır can neyse :D iyi takılmacalar hoş gelmişsin :D
Tanışdığıma memnun oldum :D

SilentDeadTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kokoreç <3

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
konu başlığını okuyunca ben nereden bileyim? demiştim
fakat içeri girince baktımki kendini tanıtıyormuşsun :D

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu başlığını görünce, ben kimim akımı gene başladı sandım :)

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben forumun Ghostuyum 3 yıldır üyeyim ama hiçbir şey yapmam forumun Stalkeriyim kimse beni tanımaz Trollüm :D 17 yaşındayım Minecraftı 5 ay önce bıraktım ama 3 yıl boyunca oynadım (adam akıllı çıktığından beri desem) baya birşeyler biliyorum favori sürümüm 1.7 Alpha oyunu bırakmamın sebebi 1.8.1 :( forumda öylesine takılıyorum hoşlandığım şeyler takılkmak, kitap okumak (haniğ açlık oyunları tarzığ) resim çizmek star wars'ı bi kaç kere izlemek :D PC de oyun oynamak telefondan oyun oynamak (aslında oyun oynamayı sevmem :p) Minecraftım orjinal bu arada söylemeyi unuttum geçen gün sadece bi craftolojiye girdim ******* ediyodum az daha neyse :D Turkcraft diye bir forum vardı kapanmıştı ordan buraya zıpladım ama kimse yok bu forumda. Yani aktif değil Sequia ile hala görüşüyorum ama sadece o neyse baya bişeyler yazdım baya bişeyler unuttum artık ne diyeyim yani.