İtiraf ediyoruz Türkiye !

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Itiraf ediyorum bu lanet olasi hayattan nefret ediyorum ama belli etmiyorum.

Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..

• Beğen
Reactions: DIO

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Itiraf ediyorum kız arkadasim var ama kimseye soylemiyorum :$

Telefondan yazıyorum yanlış yazdıysam özür dilerim

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin eksiğin,daha World Edit'e Rhino eklemesi yapamadan gelip World Guard'da alan içi ses canlandırmasını tartışmaya çalışıp üstüne görebileceğin en iyi adminlerden biriyle atışmaya çalışmak :creeper:
öyle bir yorum yaptiğimi hatirlamiyorum O_o kendimi duzelteceğim yinede.
senin eksiğin kendini çok pro görmek mesela ben kendime göre herzaman ama herzaman acemiyim ama bazi arkadaşlar sen acemiysen ben neyim diye soruyor bende diyorumki sanagöre pro olabilirim ama kendime gore herzaman acemi olacağim...

kendini çok pro gosterme yeri gelir acemi olursin yeri gelir pro olursun önemli olan kendini acemi görmek ego nekadar duşuk okadar iyi duşunursun insanlari kuçumsemezsin.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pro iken,bir işe gerçekten emek veren ben iken neden kendimi //outline çekip lapis yapan çocuklarla bir tutayım ? Birde bu açıdan düşün.
ben bir tutun demiyorum;; bende gerçekten sunucuma emek veriyorum lapis ve saçma sunucular açan insanlari bende sevmiyorum fakat insanlardan görduğum kadariyla biri kendini ne kadar kendini pro gösterirse bu onun zararina olmaya başliyor çunki bi sure sonra bu insanin içine işliyor ve farkinda olmadan aksi ,çok bilmiş , kustah bir insana dönuşuyorsun ben bunu çok gördum özellikle arkadaşlarimda o yuzden benim için pro başka birde bilgini ortaya koymak başka .. benim amacim hakli çikmak değil sadece iyi niyetle uyariyorum.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef,eğer kurucuysan zamanla öğreneceğin dersler vardır.
Sana bir iyilik yapıyım ve bir bilgi veriyim oyunularının %98'i hakkında.
"HEPSİ İKİ YÜZLÜDÜR"
Bu yüzden kimseyle tanışmayı,kaynaşmayı bir kurucu olarak desteklemiyorum.Bunun çalışması için Asabi ve Katı olmakta şartdır.
Öğrencilerimle konuşma şeklim ve normal bir üye ile konuşma şeklim çok farklıdır.(Güven meselesi)
konuyu kirletiyoruz özelden devam.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
4 yıldır minecraft oynuyorum hiç survival oynamadım ilk günden sıkılıp bırakıyorum :D

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim

• Beğen
Reactions: DIO

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
4 yıldır minecraft oynuyorum hiç survival oynamadım ilk günden sıkılıp bırakıyorum :D

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim
Ölmelisin. hani o crafting table varya ben orda yün ile çubuğu birleştirerek pamuk şeker yapmaya çalışmıştım sen anlayamassın hiçbir şey bilmeden oynaman lazım :/ yoksa eğlencesi kaçıyor o yüzden bıraktım.