cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu zorin bana gözleri aldırttırcak bi günAbooo!!
Uza!
Bu zorin bana gözleri aldırttırcak bi günAbooo!!
Uza!
Tamamda amaç ?ZorinTR veya cbg2002;
bir şey yaptığınızda beni etiketleyin.Lütfen..
Bilmiyorum.Tamamda amaç ?![]()
Tamam eklerim senide[DOUBLEPOST=1403597377,1403593074][/DOUBLEPOST]@ZorinTR Light en iyi bu kadar yapılıyor daha iyisini bekleme
![]()
Misa Dışında Diğerlerinin Alakası Yok :\[DOUBLEPOST=1403598558,1403598479][/DOUBLEPOST]Buyrun Light YagamiÖncelikle bir söz söyleyeceğim : Kira , L*****t , Ryuk , Rem , Misa ve diğerleri hiçbir şekilde iyi değiller. En iyisi BB <3
Burdada L misa ve Light var
Ben yapmadım , onların sorunuMisa Dışında Diğerlerinin Alakası Yok :\
light nin düşünürkenki hali kırmızı oluyo öyle daha havalı diye yaptım ama isterseniz normalini yaparım bide kolaysa sen yap light yi minecrafttaBen yapmadım , onların sorunu. Bu halde bana skin yaptırtmayın bende bunları bulayım ^^,
Çok halsiz olduğum için ilk çıkanı paylaştım
_________
BB en iyisi
Hayır light düşününce oluyor tamamda , o düşündüğü zaman kira oluyor. Yani sen kirayı yapmış oldun.light nin düşünürkenki hali kırmızı oluyo öyle daha havalı diye yaptım ama isterseniz normalini yaparım bide kolaysa sen yap light yi minecraftta![]()
aha ayının aynısı kardeşimde varBide bu yorumu okurken ben
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aha ayının aynısı kardeşimde var
Yoksa o ayıyı oynatan senin kardesin mi .!??. Çok kritik bir soru , evet cevap doğru verene samsung s5 i 150 liraya veriyorum :!!. Evet bu fırsat kaçma Samsung s5 i 150 liraya vericem doğru cevaba.aha ayının aynısı kardeşimde var