Anime severlerden Skin istegi ^^

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bir söz söyleyeceğim : Kira , L*****t , Ryuk , Rem , Misa ve diğerleri hiçbir şekilde iyi değiller. En iyisi BB <3

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

^^^^^
Burdada L misa ve Light var

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bir söz söyleyeceğim : Kira , L*****t , Ryuk , Rem , Misa ve diğerleri hiçbir şekilde iyi değiller. En iyisi BB <3

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

^^^^^
Burdada L misa ve Light var
Misa Dışında Diğerlerinin Alakası Yok :\[DOUBLEPOST=1403598558,1403598479][/DOUBLEPOST]Buyrun Light Yagami
https://forum.gamer.com.tr/konu/death-note-light-yagami-skini.207614/

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Misa Dışında Diğerlerinin Alakası Yok :\
Ben yapmadım , onların sorunu -_-. Bu halde bana skin yaptırtmayın bende bunları bulayım ^^,
Çok halsiz olduğum için ilk çıkanı paylaştım :D
_________
BB en iyisi

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yapmadım , onların sorunu -_-. Bu halde bana skin yaptırtmayın bende bunları bulayım ^^,
Çok halsiz olduğum için ilk çıkanı paylaştım :D
_________
BB en iyisi

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
light nin düşünürkenki hali kırmızı oluyo öyle daha havalı diye yaptım ama isterseniz normalini yaparım bide kolaysa sen yap light yi minecraftta :D
Hayır light düşününce oluyor tamamda , o düşündüğü zaman kira oluyor. Yani sen kirayı yapmış oldun.
Biliyorsun değil mi : Light ın içinde kira olduğu için defteri kullanıyor. Kendini zorlamasının sebebi bu. Ayrıca akıllı olduğu için alıyor. Animenin kaynağı light ın akıllı olması. Buralardan yola çıkarak bir light yapabilirsin :D