- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Off seni fakirAdam galaxy s3 kullanıyor. Biz hala Elizabeth![]()
Benim bilgisayar başında 0.7 telefonda 3.5- 4Off seni fakirŞaka bir yana bilgisayarda upload hızım 2 Mbs oluyor telefona geçtiğimde 4-5 Arası oynuyor anlamıyorum aslında tam terzi olması gerekli :/
Ben daha iyi terziyim hemen isteğini yapabilirimOff seni fakirŞaka bir yana bilgisayarda upload hızım 2 Mbs oluyor telefona geçtiğimde 4-5 Arası oynuyor anlamıyorum aslında tam terzi olması gerekli :/
Şimdi dikkatimi çekti Ping "60" o.O Benim telefonda 15 bilgisayarda 6Benim bilgisayar başında 0.7 telefonda 3.5- 4
Arkadaşın bilgisayardayım malum köyde olunca net kotalı klavye değişikBen daha iyi terziyim hemen isteğini yapabilirim![]()
Salladın bayağı bi 3g de o kadar düşük ping olmaz 30 falan olur en azŞimdi dikkatimi çekti Ping "60" o.O Benim telefonda 15 bilgisayarda 6[DOUBLEPOST=1403628656,1403628622][/DOUBLEPOST]
Arkadaşın bilgisayardayım malum köyde olunca net kotalı klavye değişik![]()
Yalan borcum mu var sana ?Salladın bayağı bi 3g de o kadar düşük ping olmaz 30 falan olur en az
3g de zor ping yüksek olur. Hatta o yüzden 3g de oyun pek oynanmaz gecikmesi fazladırYalan borcum mu var sana ?
Şimdi havuza gideceğim gelince fotoğraflarını atarım3g de zor ping yüksek olur. Hatta o yüzden 3g de oyun pek oynanmaz gecikmesi fazladır
Linki varsa onu da at.Şimdi havuza gideceğim gelince fotoğraflarını atarım![]()