AuthMe - Kayıt/Giriş - Komutlar ve Mesajlar Türkçe! - by ZorinTR & HuzunyTR

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4

Herrkese merhaba! Ben Zorin.
Uzuuuuuuun bir zamandır eklentilerle uğraşmıyorum, ara sıra tanıtımlar yapıyorum o kadar.
Özlemedim değil yani, herkes eklenti paketi yapıyor.
Şimdi de "Türkçe" eklenti paylaşımlarıma başlayayım dedim. Paket çıkartmayacağım, sadece Türkçe eklentiler paylaşacağım.

Authme, birnevi kayıt olma eklentisidir. Korsan kullanıcılar biliyorsunuz istedikleri isimlerle girebiliyorlar. Farz edelim, Zorin adlı hesabınızda 64 adet elmas buldunuz. Fakat korsan bir oyuncu sizin hesabınızla o sunucya girip, elmaslarınızı kendi hesabına aktarabilir. İşte, Authme bunu engelliyor. Nasıl engelliyor derseniz, girdiğiniz sunucuya kayıt olmak zorundasınız. Kayıt olduktan sonra eğer şifreniz kolay tahmin edilebilir değilse, hesabınız %100 koruma altındadır.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İzinsiz alıntı yapılamaz. Eklenti paketinzde vb... bir yerde kullanacaksanız redeagle911 Skype adresinden benimle iletişime geçmeniz gerekir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Özür dilerim önizleme yapayım derken konuyu açtım hemen güncelliyorum.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler küfür içerikli gif paylaşımı yasaktır. Ayrıca sürekli gif paylaşımı yapmayın. Bu hem konunun güncel kalmasını hemde mesaj kasmasını sağlıyor. Hem konuyu kirletmeyin lütfen.

K

Klood07

Ziyaretçi
Üşenmezsem bi ara ben de plugin tanıtımı yapacam da üşeniyom işte ._.