NatronGaming HUB [Çekirdek] Server CKENT.TK /SkyWars/Creative[WE]/SkyBlock/MiniGames/HG/SG

Serveri Beğendinizmi ?

• Kullanılan toplam oy
    21

PeaceDinc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

NatronGaming
Server IP: CKENT.TK
Kapasite: 2000 Kişilik.
Ram: 112 GB
Server Sürüm: 1.7.2/1.7.4/1.7.5

NatronGaming
Bu projeye başladığımızdan beri,insanların en iyi hub serveri hakettiğine inandık(burada olma sebebimiz).Bunca zaman boyunca iyi ve kötü bütün şeyler hakkında tecrübe kazandık ve sonunda sizin güveninizi kazandık çünkü bizim ana hedefimiz (Dürüstlük)

Kullanıcılarımıza saygılıyız,böylece zamanını harcayan insanlar asla itemlerini kaybetmedi,değerleri hakkında yorum yapan kişiler içinse bu oyun eğlence için yapılmıştır,ticari değildir,bir oyuncu için bu ana hedef değildir.

> 7/24 Kesintisiz Dedicated Sunucu.
> Özel Anti-Saldırı Koruma sistemi.
> Özel PC Ban sistemi (Hileciler Banlandığında birdaha giremez)
> Makina Resmi:

- Adminler ilgilidir
- Oyuncuların istekleri ile ilgilenilir.
- Serverda hak yemek tamamen yasaktır. Dolandırıcılık yasaktır
- Arsalarda tuzak yasak , klan kalelerinde serbesttir.
- PvP Yeri Olarak Orman Ve Arena Kullanılmaktadır.
- Küfür serverda yasaktır !

Lobi

Creative

HungerGames

MiniGames

SkyBlock

SurvivalGames

SkyWars

Son düzenleme:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Dostum skypeni ver.Diğer warpların bu kadar aptalca iken factions war haritan ne kadar güzel ! Skype gel.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Dostum skype gel !!![DOUBLEPOST=1403718807,1403718352][/DOUBLEPOST]Windows azure 56 gb 2x azure 112 gb tuhaf !

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adamlar kendi haklarını koruyamıyorlar (habire hack), bir de oyuncuların haklarını yemek yasaktır diye kural koymuşlar.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Yakışmayacak onlarca şey yaptılar buraya atmıyorum haritayı kaldırmazlarsa atılacak kurucularıyla konuşcaklarmış hadi bakalım :)

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
adminn pro builderim
16 serverde adminlik 30 serverde builderlik 13 serverde pro rehberlik yaptım 10 kere de server kurdum
beni al sunucunda çok açık var pluginler berbat beni al düzeltiyim hepsini adam da çekerim

Vacthy

- Mr.Koala
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
adminn pro builderim
16 serverde adminlik 30 serverde builderlik 13 serverde pro rehberlik yaptım 10 kere de server kurdum
beni al sunucunda çok açık var pluginler berbat beni al düzeltiyim hepsini adam da çekerim
admin abi bu ezik ben 2002 den beri minecraft oynuyom 34 serverde admin 22 serverde builder 4 serverim oldu beni admin yap admin abi

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
BUKKİTİ BEN KODLUYORUM BENİ AL SWNİ SÜPER YAPARIM WG WE BİLİYOM WARPLAR YAPARIM LAPİS YAPARIM