SyberRock--İlk Deneme--Küçük Yat

Nasıl olmuş ?

• Kullanılan toplam oy
    14

Bedzey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yat tamamen 'Keralis Flat World'den çalıntı. Bi rengini değiştirmiş arkadaş o kadar. Utanmıyon mu ya bari bi iki block değiştirde bu kadar %100 çalıntı yapma, altı üstü sağı solu hep aynı. (fotoyu telden çektim kusura bakmayın)

İmza: benim tel markamı millet napsın tapatalk?

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekrandan telefonla resim çeken kişiye :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

denir :D onun dışında evet keralisle aynı fakat ben keralisden almadım bu öncedende yazıldı daha çok timelapse ve madnes64 takip ediyorum arkadaşım yapmış hoşuma gitti değiştirerek yaptım bende :)

Bedzey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekrandan telefonla resim çeken kişiye :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

denir :D onun dışında evet keralisle aynı fakat ben keralisden almadım bu öncedende yazıldı daha çok timelapse ve madnes64 takip ediyorum arkadaşım yapmış hoşuma gitti değiştirerek yaptım bende :)
Hahhahahahahah kardeş kimi kandırıyon sen ya :D block block her şey ayni detaylar da ayni, ya birde daha da üsteliyorsunuz ya çalinti olmadığınızı böyle hayret ediyor millet. Yazık ya yazık iyi ve emek verilen yapitlar arasinda siz de kendinize garibanca yer edinmeye çalışıyorsunuz, sizin durumunuzda zor tabii :/ Telefondan resim çektim çünkü şehirdışındayım ve çok zekiyim ok?

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahhahahahahah kardeş kimi kandırıyon sen ya :D block block her şey ayni detaylar da ayni, ya birde daha da üsteliyorsunuz ya çalinti olmadığınızı böyle hayret ediyor millet. Yazık ya yazık iyi ve emek verilen yapitlar arasinda siz de kendinize garibanca yer edinmeye çalışıyorsunuz, sizin durumunuzda zor tabii :/ Telefondan resim çektim çünkü şehirdışındayım ve çok zekiyim ok?
ben çalıntı demedimki :) sadece keralisden değil arkadaşımdan aldım arkadaşımın suçu bide telefondan fotoğraf çekmene laf etmedim bu kadar oluyor (pc bozuk halinden anlarım)

Bedzey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben çalıntı demedimki :) sadece keralisden değil arkadaşımdan aldım arkadaşımın suçu bide telefondan fotoğraf çekmene laf etmedim bu kadar oluyor (pc bozuk halinden anlarım)
Neyse konuyu kapatıyorum herkes anlamıştır zaten ne olup bittiğini ben görevimi yaptım :D (memleketteyim wifi yok evde ne pc bozuğu ya..)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Detayı boşverde araba ve gemi yapamıyorum hep bi fail hep bi saçmalık oluyor Schematic olarak verirmisin serverime koyucam :D