Aykut Elmas ewq:EWA.saWDE:AWAwSWEW:EQ:WAds.D. Lan olum yapmayın böyle şeyler sDASA
D:A
computeram1 den özenip kanal açtık hepimiz pre yiz onun vine larını yapcaz skin lazımYapılırsa tipi steve benzer bence![]()
Bence şeylisini yap hani Türkiye forması giyip kolonu yumrukluyoya işte o tam olur benceMesajınızı dikkate aldımsize aykut elmas skini yapmaya çalışacağım :3
Yapmaya çalışırım fakat zaman alırBence şeylisini yap hani Türkiye forması giyip kolonu yumrukluyoya işte o tam olur bence![]()
Mesajınızı dikkate aldımsize aykut elmas skini yapmaya çalışacağım :3
Sağol.Aslında kanala alım var.1 kişilik yer boş.Hem bize skin yaparsın hem videoları çekeriz.Gel istersen ha? @Minecrafter_Chromeo kanal ortağım o ne der bilemem ammaYaptım ^^
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1403717048,1403716970][/DOUBLEPOST]
Yapmaya çalışırım fakat zaman alır![]()
kardeş hala açık mısın yawYapılırsa tipi steve benzer bence![]()
Benim için fark etmezSağol.Aslında kanala alım var.1 kişilik yer boş.Hem bize skin yaparsın hem videoları çekeriz.Gel istersen ha? @Minecrafter_Chromeo kanal ortağım o ne der bilemem amma[DOUBLEPOST=1403721862][/DOUBLEPOST]
kardeş hala açık mısın yawistersen gel katıl @ErenReyiz le oynuoz dicektim de
Aykut Elmas ewq:EWA.saWDE:AWAwSWEW:EQ:WAds.D. Lan olum yapmayın böyle şeyler sDASA
D:A
Mesajınızı dikkate aldımsize aykut elmas skini yapmaya çalışacağım :3
Yaptım ^^
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1403717048,1403716970][/DOUBLEPOST]
Yapmaya çalışırım fakat zaman alır![]()
Bence şeylisini yap hani Türkiye forması giyip kolonu yumrukluyoya işte o tam olur bence![]()
VINE IMIZI ÇEKTIKBenim için fark etmez
program oraları tam birleştiremedi deŞu kesme olayı ne ?