Erkekmi Olmak İyi Kızmı Olmak ! İbretlik Soru

Hangisi Olmak İsterdiniz :D

• Kız

Kullanılan: 4 26.7%
  • Erkek

Kullanılan: 11 73.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baslıktagini Cevaplarsanız Sevinirim Nedeninide Yazınız
-Sxyen
Benim Secimim Kız

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında iki tarafta iyi ama şimdi ikisininde sebebini yazarsam kesin uyarı alırım o yüzden anladığınızı varsayıyorum ve iyi forumlar diliyorum .3

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya beyler benim en gıcık olduğum şey şudur;
Bir toplumda bir erkekle bir kız tartıştıklarında erkek el kaldırdığında hemen millet etrafına toplanıyor bunu yapmaya hakkın yok seni şikayet ederiz kızı rahat bırak falan diyor ancak yine toplumun için de bir kızla bir erkek tartıştıklarında erkek kıza el kaldırmıyor kız ise sinirinden tip tip hareketler yapıyor ve erkeğe vurmaya başlıyor itliyor kakıyor e bu seferde toplum bakıyor erkeğe gülüyor neden gülüyor? adama bak adama kadından dayak yiyor :lol: diye gülüyorlar.
E şimdi biz erkeklerin suçu ne? Dayakmı atalım? Dayak yiyoruz diye alay konuşumu olalım?
Nerede şimdi o adalet?Toplumda kalıplaşmış bir şey dir bu ve çok sinir olduğum bir konudur!

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Prof. demişki kızlar beynin sağ ve sol tarafını kullanırken, erkekler sol tarafını tek kullanır, o yüzden daha pratik oluyorlar, ancak kızlar iki yanınıda kullandığı için dahada bilgi,anı vs aklında tutabiliyor.

Pratik olmak benim için çok daha iyi o yüzden ; ben erkek olmayi isterdim tabii ki
Karar sizdedir, daha birçok benzersizlik var, karın bölgesinin altındaki şeyler gibi
[DOUBLEPOST=1403807911,1403807849][/DOUBLEPOST]
Bir toplumda bir erkekle bir kız tartıştıklarında erkek el kaldırdığında hemen millet etrafına toplanıyor bunu yapmaya hakkın yok seni şikayet ederiz kızı rahat bırak falan diyor ancak yine toplumun için de bir kızla bir erkek tartıştıklarında erkek kıza el kaldırmıyor kız ise sinirinden tip tip hareketler yapıyor ve erkeğe vurmaya başlıyor itliyor kakıyor e bu seferde toplum bakıyor erkeğe gülüyor neden gülüyor? adama bak adama kadından dayak yiyor :lol: diye gülüyorlar.
E şimdi biz erkeklerin suçu ne? Dayakmı atalım? Dayak yiyoruz diye alay konuşumu olalım?
Nerede şimdi o adalet?Toplumda kalıplaşmış bir şey dir bu ve çok sinir olduğum bir konudur!
Gerekirse herkesi vuracaksın karşiim.

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlahi Adalet Ne yaparsan onu Bulusrsun :D

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Prof. demişki kızlar beynin sağ ve sol tarafını kullanırken, erkekler sol tarafını tek kullanır, o yüzden daha pratik oluyorlar, ancak kızlar iki yanınıda kullandığı için dahada bilgi,anı vs aklında tutabiliyor.

Pratik olmak benim için çok daha iyi o yüzden ; ben erkek olmayi isterdim tabii ki
Karar sizdedir, daha birçok benzersizlik var, karın bölgesinin altındaki şeyler gibi
Yazdıklarımda Hicbir Cinsel Bisey Yoktur Yanlıs Anlamayalım Ltfen !
Ve o Karın altı Deyil Bel Altı Oluyo :D

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Erkegim Gine Gelsem Gine Erkek Olurum Sade Merak Ediyorum Animelerden Oluyo Bunlar

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlahi Adalet Ne yaparsan onu Bulusrsun :D

Bunu ben bir kamera şakası yapan bir programda izledim ve amaç toplumun tepkisiydi.
İlkte adam kıza tokat felan attı yanına 5-10 tane akdın geldiler ayırdılar burayı terk et zorlarsan şikayet ederiz seni diye.
Ve aynı yerde 2. kez geldiklerinde erkek ellerini cebine koydu kadın erkeğe vurmaya başladı hatta parmaklıklara itleyip adamı yere düşürdü ve o meydandan kahkahalar yükseldi kavga sebebi ise ikisindede aynıydı erkek kadına o adam kimdi neden o kadar samimiydiniz diyor ve kadın sanane diyordu.[DOUBLEPOST=1403808125][/DOUBLEPOST]
Bende Erkegim Gine Gelsem Gine Erkek Olurum Sade Merak Ediyorum Animelerden Oluyo Bunlar
O yüzden konuyu açtığında kız olurum dedin demi? B)

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeter Artık Ben Cıkıcam 1 Saatte 50 Yorum Yaptım Uyarı alıcam simdi[DOUBLEPOST=1403808232,1403808148][/DOUBLEPOST]
O yüzden konuyu açtığında kız olurum dedin demi? B)
Anime Etkisi Ne yapcan !
Bide Erkek milleti Olarak Bi konudan Nefret Ediyorum Karsı Cinsi = Kızları Sanki Zevk Oyuncaklarıymıs Gibi Davranlanlar Varya :D[DOUBLEPOST=1403808267][/DOUBLEPOST]İnsallah uyarı almam !

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeter Artık Ben Cıkıcam 1 Saatte 50 Yorum Yaptım Uyarı alıcam simdi[DOUBLEPOST=1403808232,1403808148][/DOUBLEPOST]
Anime Etkisi Ne yapcan !
Bide Erkek milleti Olarak Bi konudan Nefret Ediyorum Karsı Cinsi = Kızları Sanki Zevk Oyuncaklarıymıs Gibi Davranlanlar Varya :D[DOUBLEPOST=1403808267][/DOUBLEPOST]İnsallah uyarı almam !
Peki, neden her cümlenin sonuna '!' koyuyorsun, dua ederken sinirlimi oluyorsun ?