Sen ilk kendi işsizliğine bak ben burda adam akıllı bir şey yazıyorum sende dedikodu.İŞSİZLİK TESPİT EDİLDİ ! İmhaya 5 saniye ! 4...3...2...1...
Dedikodu derken neyi kastetmiştiniz ? Ayrıca üslubunuzu lütfen düzeltin !Sen ilk kendi işsizliğine bak ben burda adam akıllı bir şey yazıyorum sende dedikodu.
Aklım hoooop uçtu ve biyerlere geldiBu iki taraf olmazsa insanlar çoğalamaz.
Benim yazdığım şeyin içine yok imha testi yok zıbırtı yok bilmemne yazman yani saygı duymaman asıl sen üslubunu düzelt.Dedikodu derken neyi kastetmiştiniz ? Ayrıca üslubunuzu lütfen düzeltin !
Bir erkek kız olmak istiyorsa eşcinseldir.
Bir kız erkek olmak istiyorsada eşcinseldir.
Ama erkek erkek olmak istiyorsa kızda kız olmak istiyorsa haddini bilen gururlu bir insandır..!
Benim yazdığım şeyin içine yok imha testi yok zıbırtı yok bilmem ne yazman yani saygı duymaman asıl sen üslubunu düzelt.
Sent from my iPad using Tapatalk
Bunu lgbt destekçisi forumlardada söyle bahalım .3Bir erkek kız olmak istiyorsa eşcinseldir.
Bir kız erkek olmak istiyorsada eşcinseldir.
Ama erkek erkek olmak istiyorsa kızda kız olmak istiyorsa haddini bilen gururlu bir insandır..!
Hiç değilse sen sxyen gibi kendini kız sanmıyorsun.Gururlusun. Erkekliğini biliyorsun.Aynen kardeşimBen bu konuda kendime hep Turbo Turabiyi örnek alırım.
Ayrıca erkek olmanın avantajları:
*Giysi derdin olmaz, buruşuk kırışık gömlekle gitsende olur
*Futbolda "ofsayt nedir" sorusuna takır tukur cevap verirsin
*Daha pratik olursun.
*Tutumlusundur (kadınların alışveriş meselesi-anladınız onu)
*İstediğini yaparsın, güçlüsündür çünkü. (Mesela yolda birine 100-96=4 deme özgürlüğü gibi)
Bu yüzden erkek olmamla memnunum! B)
Tebrik Ederim.Secret kemik deyil zeka yasi onemlidir belirtiyim