Minecraft ile ilgili yapacağımız oyun!Yakında Android'de ve PC'de

Bu oyunu oynar mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    22

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim:Berke
E-Posta:[email protected]
Sınıf: Maceracı

Not:Hatırlıyosan ben Bonimax :) Bitane vip verme sözün vardı bana.Hatırlamadıysanda canın sağolsun :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bence oyunu minecraft gibi oynanabilir her sürümünde yayınlayın boşuna 4 yıl kadar beklemeyelim o zamana kadar elimizde oyun olsun ki kafamızda oyun hakkında istekler görüşler belirsin. Boşuna 4 yıl harcamayın ön sürümler yayınlayıp oyunun popülerliğine göre devam edin. 4yıl sonunda boşuna emek verdik diye üzülebilirsiniz böyle yapmazsanız.

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Not : Oyun +16 'dır.
Nedeni ise şiddet içermesidir.
(Fakat şiddetten kastımız fazla değildir!)
Yani bu oyun 13 14 15 16+ için uygundur!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Önemli not: Oyunun çocuklar için (Kan ve şiddet yok) olanı da vardır.

Pegi ©

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Not : Oyun +16 'dır.
Nedeni ise şiddet içermesidir.
(Fakat şiddetten kastımız fazla değildir!)
Yani bu oyun 13 14 15 16+ için uygundur!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Önemli not: Oyunun çocuklar için (Kan ve şiddet yok) olanı da vardır.

Pegi ©
Yaşıma bakma :D Son Durak 5 i izleyebildiysem bana en şiddetli oyunu getirin hiçbi tepki vermem :D izlemediysen youtubeye Son Durak 5 ölüm sahneleri yaz :D

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşıma bakma :D Son Durak 5 i izleyebildiysem bana en şiddetli oyunu getirin hiçbi tepki vermem :D izlemediysen youtubeye Son Durak 5 ölüm sahneleri yaz :D

Outlast: Whistlebowler gibi oyunları oynayabiliyorsan oyna. Çünkü seninle ilgili hiçbir sorumluluk alamayız...[DOUBLEPOST=1403869716,1403869638][/DOUBLEPOST]Not : Outlast'dan kastım oyunun modları arasındaki ''SURVİVE'' modudur. Diğer modların bir alakası yoktur.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Outlast: Whistlebowler gibi oyunları oynayabiliyorsan oyna. Çünkü seninle ilgili hiçbir sorumluluk alamayız...[DOUBLEPOST=1403869716,1403869638][/DOUBLEPOST]Not : Outlast'dan kastım oyunun modları arasındaki ''SURVİVE'' modudur. Diğer modların bir alakası yoktur.
Oyun öylemi olcak ? Outlast türü şeyler gibi