Leptop alıcam içeri

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim oyun oynıyacaksan i5 al cunku i7 de ısınma problemı var ekran kartında nvdia onerırım bunları alırsan iyi olur mesela orta duzeyde oyunları oynamak ıcın

i5 işlemci intel
6gb 8gb ram
nvdia gt740m ekran kartı
gibi bunlar ısını gorur..

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kardesim oyun oynıyacaksan i5 al cunku i7 de ısınma problemı var ekran kartında nvdia onerırım bunları alırsan iyi olur mesela orta duzeyde oyunları oynamak ıcın

i5 işlemci intel
6gb 8gb ram
nvdia gt740m ekran kartı
gibi bunlar ısını gorur..
Ama sen iyice @DenizDemirhan ın bilgisayarını tarif ettin oluyomu şimdi :)
nvidia gt770m daya iyi :)

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
@Leolutanis Sık sık dolaşan, arkadaşlara gidip orda oynama, yok seyahat ettiğimde yanımda olsun dersen ve iyi bir oyun performansı açısından hantal laptoplara denk gelirsin ve bozulduğunda masaüstüne göre daha zor tamir eder/ettirirsin. Laptopu 'laptop' olduğu için mi alacaksın yoksa taşınabilsin (haklı neden) diye mi?

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Leolutanis Sık sık dolaşan, arkadaşlara gidip orda oynama, yok seyahat ettiğimde yanımda olsun dersen ve iyi bir oyun performansı açısından hantal laptoplara denk gelirsin ve bozulduğunda masaüstüne göre daha zor tamir eder/ettirirsin. Laptopu 'laptop' olduğu için mi alacaksın yoksa taşınabilsin (haklı neden) diye mi?
Ben taşına bilir olduğu için istiyorum sıkça evde olmuyorum başka şehirlere gidebiliyorum ananeme anneme vs. o yüzden leptop istiyorum